Αθώος ο σύζυγος της Γεωργίας Φιλοπούλου για τη δολοφονία της

Η 35χρονη είχε βρεθεί με μια σφαίρα στο κεφάλι

Αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας τον 63χρονο σύζυγο της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου, η οποία είχε βρεθεί δολοφονημένη με μια σφαίρα στο κεφάλι το 2016 μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτική περιοχή στους Γαργαλιάνους. 

Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορούμενου, ωστόσο το δικαστήριο έκρινε διαφορετικά. 

Έγκλημα στη Μεσσηνία: Ο άγριος ΚΑΥΓΑΣ της Γεωργίας με τον σύζυγο της και τα τελευταία της λόγια

Σε βάρος του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ο ίδιος όμως τις αρνήθηκε όλες. 

Γαργαλιάνοι: Στο πλευρό του 63χρονου η πεθερά του

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι στο πλευρό του 63χρονου βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα της 35χρονης Γεωργίας, με την οποία φέρεται να μένει στο ίδιο σπίτι και να μεγαλώνουν μαζί τα τέσσερα παιδιά της. 

Η εφημερίδα «Espresso» είχε φιλοξενήσει καταγγελίες από άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος της γυναίκας, τα οποία υποστήριζαν ότι δέχονταν απειλές να μην αποκαλύψουν την αλήθεια και πως η μητέρα του θύματος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. 

Άλλο συγγενικό πρόσωπο υποστήριξε πως η άτυχη γυναίκα έπεφτε συνεχώς θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, ο οποίος έπινε και γινόταν ακόμα πιο βίαιος. Μάλιστα, όπως είπε, όταν έμαθε ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε, δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον να βρεθεί ο δολοφόνος της.  

Υπάρχουν, επίσης, μαρτυρίες που κάνουν λόγο για έναν πολύ άγριο καβγά μεταξύ της Γεωργίας και του συζύγου της, πριν εκείνη βγει από το σπίτι τους το μοιραίο βράδυ. Σύμφωνα με όσα ακούγονται. η γυναίκα έφυγε πολύ ταραγμένη, φωνάζοντας ότι θέλει να χωρίσουν.

Ο 63χρονος ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου ξέσπασε σε κλάματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top