Έγκλημα στη Μεσσηνία: Ο άγριος ΚΑΥΓΑΣ της Γεωργίας με τον σύζυγο της και τα τελευταία της λόγια

Μυστήριο καλύπτει την δολοφονία της μητέρας 4 παιδιών

Την πολύτεκνη μητέρα από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, που δολοφονήθηκε στο αυτοκίνητό της, αποχαιρέτησαν σήμερα (13-12-2016) οι δικοί της άνθρωποι.

Η άτυχη Γεωργία κηδεύτηκε στον τόπο καταγωγής της, τη Μεταμόρφωση Μεσσηνίας εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της σπίτι. Πίσω της έμειναν τέσσερα ανήλικα παιδιά και ένα... σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες!

Την υπόθεση φέρονται να  περιπλέκουν κάποιες μαρτυρίες που κάνουν λόγο για έναν πολύ άγριο καυγά μεταξύ της Γεωργίας και του συζύγου της, πριν εκείνη βγει από το σπίτι τους. Σύμφωνα με όσα ακούγονται η γυναίκα έφυγε πολύ ταραγμένη, φωνάζοντας ότι θέλει να χωρίσουν.

Προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος,  οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος των καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.

 Όπως αποκαλύπτει ο απεσταλμένος της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" , Γιώργος Σόμπολος,  η αστυνομία ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος, αλλά και των κοντινών της προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ασφάλειας εκτιμούν πως  η γυναίκα είτε είχε συνάντηση με τον δολοφόνο της, είτε πήγαν μαζί στο σημείο του φόνου. Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά προς κάθε κατεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top