ΕΛΠΙΔΑ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του πυροσβεστικού σώματος για τα παιδιά

«Ιπτάμενοι» πυροσβέστες έκαναν στάση σε κάθε μπαλκόνι δωματίου

Με το βραχιονοφόρο όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έφθασε ο Άγιος Βασίλης στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

«ΕΛΠΙΔΑ»: Η μαγεία των γιορτών στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

«Ιπτάμενοι» πυροσβέστες έκαναν στάση σε κάθε μπαλκόνι δωματίου για να προσφέρουν χρωματιστά μπαλόνια και δώρα στα παιδιά που ανυπομονούσαν.

Στιγμιότυπα από την όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή

Στιγμιότυπα από την όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή

Αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία πλημμύρισαν το προαύλιο της Ογκολογικής μονάδας Παίδων. Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με την επίδειξη των πυροσβεστικών επιχειρήσεων κι έτρεχαν με χαρά και ενθουσιασμό στην αγκαλιά του Άη – Βασίλη.

Την ιδιαίτερη εκδήλωση διοργάνωσε για τρίτη χρονιά το πυροσβεστικό σώμα. Συγκινημένη η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για την παρουσία και την προσφορά τους στα παιδιά που δίνουν καθημερινή μάχη με τον καρκίνο και ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα».

Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Θάνος Πλεύρης, Στέφανος Κολοκούρης, Μανώλης Παπασάββας

Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Θάνος Πλεύρης, Στέφανος Κολοκούρης, Μανώλης Παπασάββας

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος- Αντιστράτηγος, Στέφανος Κολοκούρης, της προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο ένα χειροποίητο λεύκωμα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η μπάντα της Πυροσβεστικής με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες δημιούργησε μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα, που ζέστανε τις καρδιές των μικρών ασθενών. 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Βασίλειος - Νικόλαος Υψηλάντης και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων, Μανώλης Παπασάββας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top