Γρεβενά: «Σκότωσα τη μητέρα μου γιατί έκαψε το φαγητό»

Ο μητροκτόνος είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του στο παρελθίον

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με 60χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του στο χωριό Κοσμάτι Γρεβενών. Όπως είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το GRTimes.gr, σκότωσε τη μητέρα του γιατί έκαψε το φαγητό. 

Έγκλημα στα Γρεβενά: Γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη - Συνελήφθη ο γιος της

Στη συνέχεια, όπως αποκαλύπτει το aetos-grevena.blogspot.com, ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να αποκρύψει το έγκλημα και έσπευσε σε γραφείο τελετών στα Γρεβενά, ζητώντας να γίνει αμέσως η κηδεία της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο. 

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 85χρονης κάνουν λόγο για «ασφυκτικό θάνατο από συμπίεση λαιμού». Ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος προσδιορίζεται γύρω στο μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Γρεβενά: Είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη ότι  το 1993 ο 60χρονος είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του στο ίδιο χωριό. 

Γι’ αυτό άλλωστε και οι αρχές ζήτησαν να γίνει νεκροψία- νεκροτομή της μητέρας του, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της. 

Για το πρώτο έγκλημα, ο φερόμενος ως δράστης είχε καταδικαστεί και είχε φυλακισθεί. Δεν είναι ακόμα γνωστό πότε αποφυλακίστηκε, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικές δομές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top