Επιχείρηση διάσωσης για 24χρονο ορειβάτη στα Τρίκαλα

Έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός νεαρού ορειβάτη, ο οποίος, έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο. Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, στην ορεινή περιοχή Κοτρώνι Τρικάλων. 

Επιχείρηση διάσωσης στον Όλυμπο: Νεκρός 72χρονος ορειβάτης

Πρόκειται για έναν 24χρονο γεωλόγο από τη Θεσσαλονίκη, λάτρη της ορειβασίας, ο οποίος χθες το μεσημέρι, μόνος του, έκανε πεζοπορία στην περιοχή Κανάλα, μία ορεινή περιοχή που βρίσκεται γεωγραφικά πάνω από την Πύλη Τρικάλων, κοντά στο Κοτρώνι.

Ο νεαρός, φαίνεται ότι κάποια στιγμή παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να βγάλει τον ώμο του. Γεγονός που τον καθήλωσε στο σημείο της πτώσης. Ψύχραιμος, αν και ήδη είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει, ειδοποίησε τις Αρχές, στέλνοντας με το κινητό του τηλέφωνο και το ακριβές στίγμα στο οποίο βρισκόταν.  

Αμέσως  κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη με διασωστικές ομάδες, από τον τοπικό πυροσβεστική σταθμό, την 8η ΕΜΑΚ, την αστυνομία, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, αλλά και εθελοντών κατοίκων από το Κοτρώνι, που γνωρίζουν άριστα την περιοχή.  Ο 24χρονος εντοπίστηκε γρήγορα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top