Ανατροπή στη Θεσσαλονίκη: Τη σκότωσε ο σύζυγός της και όχι η πεθερά της

Η 17η γυναικοκτονία στην Ελλάδα φέτος

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες για τη δολοφονία της 55χρονης σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (13/12)

Ανατροπή φαίνεται ότι υπάρχει στη στυγερή δολοφονία της 55χρονης γυναίκας μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας.

Πρόκειται για τη 17η γυναικοκτονία φέτος στη χώρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της κι όχι η πεθερά της, όπως είχε αναφερθεί χθες

Η 55χρονη γυναίκα είχε πάει σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής, όταν δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς από καραμπίνα. Αυτόπτες μάρτυρες αλλά και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφεραν ότι δράστης ήταν μια γυναίκα που κατέβηκε από ένα αμάξι και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του θύματος.

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Το θύμα με τον εν διαστάσει σύζυγό της

Όμως τελικά δράστης φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της που διέμενε στα Τρίκαλα, ο οποίος φορώντας μακρύ, γυναικείο παλτό και κουκούλα, παραπλάνησε τους αυτόπτες μάρτυρες για το φύλο του.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε μετακομίσει πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη για να γλιτώσει από τη μανία του εν διαστάσει συζύγου της. Όπως ανέφεραν χθες συγγενικά της πρόσωπα, ο φερόμενος δράστης ήταν βίαιος και είχε απειλήσει ότι θα τη σκότωνε.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στη Νέα Μάδυτο

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, η ΕΛ.ΑΣ ανέφερε:

«Πρωινές ώρες (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top