Θεσσαλονίκη: Μπήκε με καραμπίνα σε ζαχαροπλαστείο και τη σκότωσε

Αναζητείται η γυναίκα που την πυροβόλησε

Όσα είπε στο star.gr και στον Ανέστη Συμεωνίδη ο Συντονιστής Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου

Τραγική κατάληξη είχε το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο στη Θεσσαλονίκη, καθώς η γυναίκα που πυροβολήθηκε υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Κατά τη διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπές, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες με ανανήψεις.

Η γυναίκα τελικά κατέληξε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι

«Διεκομίσθη μία γυναίκα στο Κέντρο Υγείας, η οποία όπως μας αναφέρθηκε ήταν πυροβολημένη τρεις φορές, σε βαριά κατάσταση, σοκαρισμένη, αγνώστων στοιχείων. Η γυναίκα εξετάστηκε από εμάς, ό,τι μπορούσε να γίνει εδώ στο Κέντρο Υγείας Παροχής Πρώτων Βοηθειών έγινε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δεδομένου ότι η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή, στη μέση της διαδρομής έγινε ανταπόκριση από μονάδα, η οποία την παρέλαβε. Έγινε διασωλήνωση μέσα στη μονάδα. Πρόκειται για μεσήλικη. Πρέπει να είναι πάνω από 50 ετών. Άκουσα ότι την πυροβόλησε γυναίκα. Η γυναίκα δεν μιλούσε όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας», δήλωσε στο star.gr ο Αντώνιος Στοΐτσας, Συντονιστής Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, Ειδικός Παθολόγος. 

Δράστις και θύμα είναι γυναίκες Ρομά, ενώ προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό. Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμούς με καραμπίνα στην κοιλιά και τη ράχη.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερα σε λίγο…
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top