Θεσσαλονίκη: Η πεθερά φέρεται να σκότωσε τη νύφη στο ζαχαροπλαστείο

«Ο σύζυγός της ήταν βίαιος. Δεν είχε με άλλον διαφορές»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, μετά το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής.

Θεσσαλονίκη: Μπήκε με καραμπίνα σε ζαχαροπλαστείο και τη σκότωσε

Οι αρχικές πληροφορίες για το ποιες ήταν δράστης και θύμα ήταν συγκεχυμένες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το grtimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών: η πεθερά φέρεται να ήταν εκείνη που πυροβόλησε και σκότωσε τη νύφη της.

νεκρή Θεσσαλονίκη - πυροβολισμοί

νεκρή Θεσσαλονίκη

Το 55χρονο θύμα -  φωτογραφία T live

Το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες από καραμπίνα: δύο σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και μία στην ωμοπλάτη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όμως κατά τη διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπές, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες με ανανήψεις.

Η δράστης δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί

Το ζαχαροπλαστείο όπου η 55χρονη δέχθηκε επίθεση με καραμπίνα - grtimes

Η 55χρονη είχε φύγει για να σωθεί από τον βίαιο πρώην σύζυγό της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, το θύμα είχε μετακομίσει πρόσφατα στη Νέα Μάδυτο από τα Τρίκαλα για να γλιτώσει από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος ήταν βίαιος και απειλούσε να τη σκοτώσει.  

Ο αδερφός του θύματος, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha «T live», επιβεβαίωσε τον εφιάλτη που ζούσε η αδερφή του δίπλα στον πρώην σύζυγό της. Όπως είπε, η 55χρονη δεν είχε με κανέναν άλλον διαφορές παρά μόνο με τον πρώην σύζυγό της, τον οποίον είχαν καταγγείλει πολλές φορές στην αστυνομία.

«Τον παράτησε και πήρε άλλον άνδρα. Με τον πρώην σύζυγό της είχε προβλήματα. Ερχόταν την απειλούσε συνέχεια ο πρώην άνδρας αλλά η Αστυνομία των Τρικάλων τον έπιανε συνέχεια και τον τιμωρούσε. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και τον παραδίδαμε στην Αστυνομία», είπε μιλώντας στην εκπομπή.

Τι είπε ο αδερφός της 55χρονης - Tlive
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top