Κερατέα: Νεκρή σε πηγάδι εντοπίστηκε άτυχη ηλικιωμένη

Η 83χρονη αγνοείτο από τα ξημερώματα της Πέμπτης

Τραγικό επίλογο είχαμε πριν από λίγο, στην υπόθεση της ηλικιωμένης η οποία αγνοείτο από τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι της που βρίσκεται σε παραλιακό οικισμό της Κερατέας. 

Νεκρός στα αζήτητα του «Ελπίς» βρέθηκε 41χρονος που αγνοείτο

Μετά από 40 ώρες αγωνίας των στενών συγγενών της, 40 ώρες από την εξαφάνιση της 83χρονης Φρειδερίκης Λιζάρδου, πριν από λίγο, εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στον πυθμένα ενός πηγαδιού στην περιοχή Μαλλιακούκι Κερατέας. 

Οι εθελοντές διασώστες του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού, κατέβηκαν με ορειβατικό εξοπλισμό στον πυθμένα του πηγαδιού που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την μονοκατοικία όπου ζούσε με την δευτερότοκο γιο της. 

Ήταν το δεύτερο πηγάδι που ερευνήθηκε στην περιοχή από την στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της. Στο πρώτο είχαν κατέβει άνδρες της ΕΜΑΚ, χθες το πρωί. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, καθώς αναμένεται ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ για να ανασύρει τη σωρό της άτυχης ηλικιωμένης. 

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος ψαράς που αγνοούταν

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να πρόκειται για τραγικό δυστύχημα. Η ηλικιωμένη δηλαδή να βγήκε έξω να περπατήσει και λόγω του ανύπαρκτου φωτισμού στην περιοχή, να έχασε την ισορροπία της και να έπεσε μέσα.  

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top