Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 29χρονος ψαράς που αγνοούταν

Βρέθηκε σε όρμο σχεδόν μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του

Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 29χρονου μουσικού που χάθηκε στη θάλασσα μετά από μπουρίνι που ξέσπασε στην περιοχή του Μενιδίου στην Αμφιλοχία την περασμένη Πέμπτη.

Ο νεαρός, που κατάγεται από την Ευρυτανία, αποφάσισε μαζί με έναν από τους φίλους του να πάνε για ψάρεμα, όμως ξέσπασε το ξαφνικό μπουρίνι, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 29χρονος άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, έπεσε από τη βάρκα.

νεκρός ψαράς

Παρά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών και των ψαράδων της περιοχής για τον εντοπισμό του, τελικά ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου, όπως μετέδωσε το karvasaras.gr.

νεκρός μουσικός Αμφιλοχία

Σημειώνεται ότι στις έρευνες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Από το Λιμενικό οι αναζητήσεις σταμάτησαν με τη δύση του ηλίου την Δευτέρα 30 Αυγούστου, ενώ οι εθελοντές ψαράδες συνέχιζαν τις έρευνες, μετά και από τις εκκλήσεις συγγενών του αδικοχαμένου 29χρονου.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top