«Ζω με το άγχος αν το παιδί μου θα είναι καλά όταν γυρίσει από το σχολείο»

Μεταμόρφωση: Τι απαντούν οι γονείς παιδιών που φέρονται να χτύπησαν 8χρονο

Θύμα bullying έπεσε και πάλι ο 8χρονος μαθητής στο δημοτικό σχολείο Μεταμόρφωσης, παρά τις καταγγελίες του πατέρα του στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και τη δημοσιοποίηση του θέματος. 

Το bullying έστειλε 8χρονο στο νοσοκομείο - Συγκλονίζει ο πατέρας του

«Από τις 11 Νοεμβρίου έχω κάνει καταγγελία και ακούω μόνο "θα ενημερώσουμε" - "θα ενημερώσουμε", αφήνοντας το παιδί μου εκτεθειμένο και απροστάτευτο» δηλώνει ο πατέρας του 8χρονου στον ρεπόρτερ του Star Αλέξανδρο Γύγο. 

Όπως αποκαλύπτει ο γιος του δέχτηκε νέα επίθεση παρά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα: «Εχθές γύρισε το παιδί μου από το σχολείο και μου είπε ότι πήγε και τον κλώτσησε ξανά το ένα από τα 3 παιδιά και αντέδρασε και ο δικός μου κλωτσώντας τον». 

Για τρία ολόκληρα χρόνια αυτός ο πατέρας έβλεπε το παιδί του να στριφογυρίζει κάθε βράδυ στον ύπνο του. Ο γιος το του περιέγραφε τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλαν, όπως υποστηρίζει, οι συμμαθητές του. Προσπαθούσε να πείσει τους δασκάλους του να σκύψουν πάνω από την ψυχή του παιδιού του.

Κερατσίνι: «Κούρεψαν την κόρη μου στο σχολείο» καταγγέλλει μητέρα

«Ζω με την αγωνία και το άγχος αν το παιδί μου θα γυρίσει στο σπίτι και θα είναι καλά στην υγεία του»

Το Star μίλησε με κάποιους από τους γονείς των παιδιών που αναφέρονται στις καταγγελίες ότι επιτέθηκαν στον 8χρονο: «Δεν υπήρξε ποτέ γροθιά στο νεφρό του παιδιού. Ήταν στη σειρά ο ένας πίσω απ’ τον άλλον για να μπούνε μέσα στην τάξη. Κάποια στιγμή το ένα παιδί πήγε να περάσει μπροστά από το άλλο, και ασυναίσθητα έγινε ένα σπρώξιμο με τον αγκώνα. Αυτό ήταν όλο. Ούτε γροθιά, ούτε bullying. Μάλιστα, λέγαμε στα παιδιά μας να κάνουν παρέα με το συγκεκριμένο παιδί γιατί ήταν πιο μοναχικό. Εκείνος για να έχει την προσοχή των συμμαθητών του πήγαινε και δημιουργούσε πρώτος εντάσεις» δήλωσαν χαρακτηριστικά. 

Βullying σε 13χρονο στην Τροιζηνία: «Μαμά, θέλω να κοιμηθώ με ησυχία»

«Έχουμε δώσει εντολή για πλήρη επιτήρηση της κατάστασης. Σήμερα ήταν παρών ψυχολόγος καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος και των διαλειμμάτων. Δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο» δηλώνει η Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top