Βullying σε 13χρονο στην Τροιζηνία: «Μαμά, θέλω να κοιμηθώ με ησυχία»

Κατέληξε στο νοσοκομείο - Απειλούσαν ότι θα κάνουν κακό στους γονείς του

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση/ (12/10/21)

Ένα 13χρονο αγόρι κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από το άγριο bullying που δεχόταν τους τελευταίους τρεις μήνες από ομάδα νεαρών στον Γαλατά Τροιζηνίας. 

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του παιδιού, η οποία μίλησε στο Mega νεαροί, γύρω στα 25, φέρεται να απειλούσαν το αγόρι ότι θα έκαναν κακό στην οικογένειά του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όμως εκείνη έμαθε τι συνέβαινε μόλις πριν λίγο καιρό, όταν ο 13χρονος αναγκάστηκε να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να καταλήξει στο νοσοκομείο. 

Οι νταήδες είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του αγοριού, αποσπώντας του συνεχώς χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να φτάνει τα 150 ευρώ. 

Μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο κι έτσι οι καθηγητές ενημέρωσαν τη μητέρα του, που άρχισε να τον αναζητά. Τον εντόπισε πολύ μακριά από το σχολείο, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, τρομοκρατημένο κι εκεί της εξομολογήθηκε όλα όσα συνέβαιναν. 

«Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησαν “γιατί, τι τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δε βρήκα άκρη. Εκτός από 150 ευρώ που απέσπασαν οι νταήδες από τον 13χρονο, του ζήτησαν κι άλλα χρήματα», είπε η μητέρα.

Εκείνη κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα του Γαλατά, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους φερόμενους δράστες. 

«Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά», είπε η μητέρα του 13χρονου, η οποία αντιλήφθηκε τι συμβαίνει όταν το παιδί της έσπασε το πόδι του. 

Μετά τη σύλληψη των νεαρών, ο 13χρονος ηρέμησε και ανακουφίστηκε από την εξέλιξη. 

«Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία», ήταν τα λόγια του στη μητέρα του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top