Ασέλγεια καθηγητή σε 11χρονη: «Μαμά, εγώ είμαι χαμένη»

Τι είπε στο Star η μητέρα της κοπέλας για τον εφιάλτη που έζησε

Όσα είπε η μητέρα της 11χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από καθηγητή στο φροντίστηριο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην ανακρίτρια κατέθεσαν πριν από λίγες ημέρες οι γονείς του κοριτσιού που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της στο φροντιστήριο, όταν ήταν σε ηλικία μόλις 11 ετών. 

Καθηγητής φροντιστηρίου ασέλγησε σε 12χρονη - Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Η μητέρα της σε σοκ για τον βιασμό του παιδιού της, μίλησε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου για τον εφιάλτη που ζει η κόρη της μέχρι σήμερα.

«Την ρώτησα για ποιον λόγο έχει τόσο στρες και τόσο άγχος; Και μου είπε: “Αν σου  πω ότι με έχουνε κακοποιήσει; Τι θα έλεγες;” Και εγώ εκεί τρελάθηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ήθελα καν να το πιστέψω», είπε η μητέρα της κοπέλας. 

Πώς; Ποιο; Πού; Πότε; Γιατί ήμουν πάντα με παιδιά κοντά. Εγώ τα πήγαινα, εγώ τα έφερνα, δεν άφηνα κανέναν να μπει στο σπίτι. Ήμασταν μαζί συνέχεια, δεν μπορούσα να το καταλάβω. Και μου λέει: “στο φροντιστήριο που με πήγαινες”.

«Ξεκίνησε να κλαίει κλαίγαμε και οι δύο. Αγκαλιαστήκαμε. Της λέω αγάπη μου γιατί δεν ήρθες να μου μιλήσεις, η μαμά θα σε βοηθούσε», είπε η μητέρα της κοπέλας και εκείνη της απάντησε ότι ντρεπόταν.

Ο καθηγητής που καταγγέλλεται για ασέλγεια θα απολογηθεί στον ανακριτή τις επόμενες ημέρες, καθώς εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Το κορίτσι, όπως αποκάλυψε η μητέρα του, αποφάσισε να μιλήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλα παιδιά.

«Μαμά εγώ είμαι χαμένη από αυτή την υπόθεση. Κανένας δε μπορεί να μου απαλύνει τον πόνο και να μου τον πάρει. Αυτά που έχω βιώσει. Το μόνο που θα ήθελα να βοηθήσω κάποια άλλα παιδιά μιας αυτός ο άνθρωπος είναι στον εκπαιδευτικό κλάδο. Αν μπορούσα έστω και ένα παιδί να σώσω θα ήμουν ευχαριστημένη», είπε το θύμα στη μαμά του, σύμφωνα με όσα είπε στο Star.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top