Θρήνος στην κηδεία της Κουτμερίδου: «Θα είμαι πάντα κοντά στο παιδί σου»

Συγκλονίζει ο επικήδιος του αδερφού της 38χρονης

Η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν ανεμβολίαστη και νόσησε από κορωνοϊό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (1/12)

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, την Τριανταφυλλιά Σερρών, έγινε στις 12:00 η κηδεία της αδικοχαμένης Παρθένας Κουτμερίδoυ

«Την πήραν στον λαιμό τους», λένε οι φίλοι της Παρθένας Κουτμενίδου

κηδεία Κουτμερίδη

κηδεία Κουτμερίδη 2

Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία, ο πατέρας της 38χρονης και πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης, ο σύζυγός της και ο αδερφός της Στάθης Κουτμερίδης, ο οποίος και εκφώνησε τον επικήδιο λόγο. 

Παρθένα Κουτμερίδου: «Τρέχω για την αδελφή μου και το μωρό της»

«Αδερφούλα μου για σένα κλαίει όλη η Ελλάδα. Η μητέρα μου πέθανε πριν προλάβει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα εγγόνια της και η αδερφή μου πριν προλάβει να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της. Ας σταλεί ένα διπλό μήνυμα, ένα μήνυμα για την πρόληψη και ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού», είπε ο αδερφός της στον επικήδειο.

Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό.

Σύμφωνα με το seleo.gr, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν είχε εμβολιαστεί, λέγοντας ότι ήταν μπερδεμένη και το «πλήρωσε με τη ζωή της».

κηδεία Κουτμερίδου 2

Παρθένα Κουτμερίδη

Θρήνος στην κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδη

κηδεία Πάττυς Κουτμερίδη

Η Πάττυ, όπως την αποκαλούσαν η οικογένεια και οι φίλοι της, άφησε χθες την τελευταία της πνοή μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η 38χρονη νόσησε από τον ιό όταν ήταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί ραγδαία και οι γιατροί, λίγο πριν τη διασωληνώσουν, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σώσουν το μωράκι της.

Παρθένα Κουτμερίδου: Δάκρυσε όταν έμαθε ότι σώθηκε το μωρό της

Το νεογνό τα κατάφερε, όμως η μητέρα του που είχε αναβάλει τον εμβολιασμό της μετά τον τοκετό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top