Παρθένα Κουτμερίδου: «Τρέχω για την αδελφή μου και το μωρό της»

Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της όταν έτρεχε στον Μαραθώνιο

Η Παρθένα Κουτμερίδου δεν άντεξε και κατέληξε από κορωνοϊό - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 1/12

Συντετριμμένη είναι η οικογένειας της Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον κορωνοϊό, λίγο μετά τη γέννηση του μωρού της. 

Ο αδελφός της, Θοδωρής, ο οποίος τις τελευταίες μέρες μέσω των social media έκανε έκκληση για αίμα για την 38χρονη, πριν από λίγες μέρες είχε κάνει μια ακόμα συγκινητική ανάρτηση κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας, στον οποίο συμμετείχε. 

«Την πήραν στον λαιμό τους», λένε οι φίλοι της Παρθένας Κουτμενίδου

Ο ίδιος πριν από έναν χρόνο είχε νοσήσει από κορωνοϊό, όμως τον νίκησε κι επέστρεψε στην καθημερινότητά του υγιής. 

Κουτμερίδου σύζυγος

Η Παρθένα Κουτμερίδου με τον σύζυγό της

Έτσι στις 14 Νοεμβρίου έτρεξε στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας και αφιέρωσε το μετάλλιό του στην αγαπημένη του αδελφή, που ήδη έδινε σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό. 

Παρθένα Κουτμερίδου: Δάκρυσε όταν έμαθε ότι σώθηκε το μωρό της

«Πριν από έναν χρόνο είχα νοσήσει με COVID και πνευμονία. Σήμερα έτρεξα τον αυθεντικό μαραθώνιο στην Αθήνα. Σχεδίαζα να τρέξω για την αείμνηστη μητέρα μου, Ελπίδα, η οποία πολέμησε με αξιοπρέπεια τον καρκίνο του μαστού και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. Ζει με τους αγγέλους από το 2013», έγραψε στο Twitter ο Θοδωρής Κουτμερίδης και συνέχισε:

 

 

«Αλλά η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που κατέληξα να τρέχω σε αυτόν τον αγώνα για την αδερφή μου και το νεογέννητό της, που γεννήθηκε στην εντατική. Η αδερφή μου, η Πάττυ, παλεύει για τη ζωή της, τον πραγματικό μαραθώνιο. Έτσι, αυτό το μετάλλιο είναι για εκείνη, για το μωρό της και για τη μητέρα της - τρεις ξεχωριστές γυναίκες στη ζωή μου».

Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου - Τη νίκησε ο κορωνοϊός

Η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, έφυγε χθες από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. 

Νόσησε ενώ διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν είχε κάνει ακόμα το εμβόλιο, καθώς το είχε αναβάλει για μετά τον τοκετό.

Δυστυχώς ο κορωνοϊός την πρόλαβε και ήταν αμείλικτος, με αποτέλεσμα η 38χρονη δικηγόρος να μην αντέξει και να μην προλάβει να ζήσει με το μωράκι της που γέννησε με καισαρική τομή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top