Κορωνοϊός: Πέθανε υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, σε ηλικία 49 ετών

Είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί αλλά δεν πρόλαβε

Δεν έχουν τέλος οι θλιβερές ιστορίες που «γράφονται» σε όλη τη χώρα, λόγω της πανδημίας. Νέοι άνθρωποι, που αρνήθηκαν ή καθυστέρησαν να εμβολιαστούν, «παλεύουν» καθημερινά με τον θάνατο ή «φεύγουν» τελικά, ηττημένοι από τον αόρατο εχθρό.

Θεσσαλονίκη: «Έφυγε» από κορωνοϊό ανεμβολίαστος πατέρας τριών παιδιών

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του υποψήφιου δημάρχου Περάματος, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, Αγγελή Προύντζου. «Έσβησε» στα 49 του χρόνια, μετά από πολύμηνη μάχη. Όπως λένε δικοί του άνθρωποι, καθυστερούσε να κάνει το εμβόλιο, έχοντας κάποιες αναστολές. Ωστόσο, δυστυχώς, μόλις το αποφάσισε... νόσησε!

«Είχε κλείσει για το εμβόλιο. Δεν πρόλαβε, κόλλησε η οικογένεια και κόλλησε τελευταίος εκείνος. Τελικά εκείνον χτύπησε πιο βαριά ο κορωνοϊός» είπε ο κουμπάρος του 49χρονου.

Θρήνος στην Κατερίνη: Πέθανε 43χρονος ανεμβολίαστος, πατέρας δύο παιδιών

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς, Δημήτρης Μαρκόπουλος, σε μια προσπάθεια να πείσει ακόμα κι ...έναν άνθρωπο να εμβολιαστεί, αποκάλυψε ένα γραπτό μήνυμα του επιστήθιου φίλου του, μέσα από την εντατική.

«Το εμβόλιο σώζει» ήταν το μήνυμα του 49χρονου μέσα από την εντατική.

Πάτρα: Διασωληνώθηκε ο 49χρονος γιος του ιερέα που κηδεύτηκε χθες

Στην Πάτρα το... δράμα της οικογένειας του πατέρα Βασίλειου συνεχίζεται. Μετά τον θάνατό του, αγαπημένου στην τοπική κοινωνία εφημέριου της Παναγίας Αλεξιώτισσης, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και ο 49χρονος γιος του, που νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top