Θεσσαλονίκη: «Έφυγε» από κορωνοϊό ανεμβολίαστος πατέρας τριών παιδιών

Ο γιατρός τον προέτρεψε να μην πάει στο νοσοκομείο

Μέρα με τη μέρα η «μαύρη» λίστα του κορωνοϊού μακραίνει, φέρνοντας στο φως νέες,  τραγικές ιστορίες συνανθρώπων μας, που φεύγουν άδικα. Δυστυχώς, οι περισσότεροι, όπως μας λένε οι συγγενείς τους, δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Θεμιστοκλέους: Από τον Δεκέμβριο θα αυξηθεί η δυναμικότητα των εμβολιασμών

Μια ασύλληπτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ανεμβολίαστος, πατέρας τριών παιδιών, πέθανε από κορωνοϊό, στα 46 του μόλις χρόνια, αβοήθητος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν εμφάνισε δυσκολία στην αναπνοή, απευθύνθηκε στον οικογενειακό γιατρό του. Όμως, εκείνος, παρόλο που η κατάστασή του ασθενή χειροτέρευε, τον προέτρεψε να μείνει σπίτι.

Aνεμβολίαστη μητέρα έχασε τη μάχη στα 48 της χρόνια

Στη Βόρεια Ελλάδα, η πανδημία άφησε ορφανά δύο αδελφάκια, αφού η μητέρα τους στα 48 της χρόνια, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον κορωνοϊό τον έφεραν τα παιδιά της από το σχολείο, ενώ  κανείς στην οικογένεια δεν είχε κάνει το εμβόλιο.  Αποτέλεσμα να νοσήσει και ο πεθερός της , ο οποίος πριν από ένα δεκαπενθήμερο κατέληξε. 

Πάτρα: Κηδεύτηκε ο πατέρας Βασίλειος που έφυγε απο κορωνοϊό 

Στην Πάτρα, στην κηδεία του ιερέα, που αγαπούσαν όλοι οι ενορίτες του, ράγισαν καρδιές. Οι πιστοί δηλώνουν συγκλονισμένοι από το θάνατο του πατέρα Βασιλείου.

Μετάλλαξη Όμικρον: «Αναμένονται λοιμώξεις σε εμβολιασμένους»

Όπως λένε τώρα προσεύχονται προκειμένου να τα καταφέρει ο γιός του ο οποίος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο με τον κορωνοϊό. Όσοι ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν , είχαν να πουν και έναν καλό λόγο.

Ιωάννινα: «Έφυγε» 48χρονος επιχειρηματίας πατέρας 9χρονου αγοριού  

Η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων θρηνεί ένα δικό της άνθρωπο. Γνωστό Καλαματιανό επιχειρηματία, με αλυσίδα καταστημάτων εστίασης, που τα τελευταία χρόνια ζούσε με τη σύζυγο και το μόλις 8 ετών αγοράκι τους, στα Ιωάννινα. Εδώ και 10 μέρες νοσηλευόταν, στο νοσοκομείο της πόλης διασωληνωμένος. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top