Μεταξουργείο: Νεκρός 33χρονος που παρασύρθηκε από τρένο σε αφύλαχτη διάβαση

Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική

Μόλις πριν 3 μέρες μία 35χρονη παρασύρθηκε από τρένο / Ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεταξουργείο, καθώς ένας 33χρονος άνδρας παρασύρθηκε από τρένο σε αφύλακτη διάβαση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πεζό που προσπάθησε να περάσει τη διάβαση. Δυστυχώς, ο 33χρονος εχασε τη ζωή του. 

Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως

Στο σημείο, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αχιλλέως, έχει μεταβεί η Πυροσβεστική και γίνεται προσπάθει απεγκλωβισμού του πτώματος, το οποίο βρισκεται κάτω από τις γραμμές. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανέφερε πως ο πεζός παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία 1318 του προαστιακού στις 14:40. Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Κιάτο, στη γεφυρα Καβάλας, στη συμβολή των οδών Κων.πολεως και Λεωφ. Αθηνών. 

Έχει γίνει διακοπή ρεύματος στη γραμμή για τον απεγκλωβισμό, με αποτέλεσμα να αναμένονται καθυστερήσεις στον προαστιακό. 

Σημειώνεται πως μόλις πριν τρεις μέρες μία 35χρονη παρασύρθηκε από τρένο, επίσης, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Η κοπέλα είχε επιχειρήσει να διασχίσει τις γραμμές από αφύλακτη διάβαση στο ύψος των ΕΛΤΑ, λίγο πριν τη Λένορμαν. Μία μέρα μετά κατέληξε στο νοσοκομείο. 

Περισσότερα σε λίγο...
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top