Δάγκωσε ιδιοκτήτη καφέ γιατί του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Προκάλεσε φασαρία, έφυγε και επέστρεψε με «εξιτήριο νόσησης»

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νάουσα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από πελάτη όταν του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Κυριακίδου: Θα λήγουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στους εννιά μήνες

Μιλώντας στον Alpha, ο επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι 77χρονος πελάτης ήθελε να κάτσει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα. Όταν του ζήτησε το πιστοποιητικό εκείνος βγήκε εκτός εαυτού. 

Ο 77χρονος πελάτης, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, πήγαινε για πρώτη φορά στο μαγαζί και ξεκίνησε φασαρία ήδη κατά την είσοδό του στον χώρο, όταν οι σερβιτόροι του ζήτησαν να επιδείξει το πιστοποιητικό του. Εκείνος τότε άρχισε να φωνάζει και να βρίζει και αποχώρησε.

Όμως μετά από λίγο επέστρεψε κρατώντας ένα «εξιτήριο νόσησης», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, και όταν του εξήγησαν ότι το έγγραφο αυτό δεν μπορεί να σκαναριστεί και ότι δεν μπορούν με αυτό να του επιτρέψουν την είσοδο στην καφετέρια, χτύπησε με μπουνιά στο στόμα και τη μύτη τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια των δάγκωσε στο μάγουλο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο εν λόγω άνδρας επιχείρησε να μπει χωρίς μάσκα και χωρίς πιστοποιητικό και σε άλλο κατάστημα για να πληρώσει λογαριασμό και όταν οι υπάλληλοι εκεί του εξήγησαν ότι δεν γίνεται τους έβρισε και τους έφτυσε.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε για τα δύο αυτά περιστατικά και τον συνέλαβε, ενώ αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top