Η Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμός στην Ευρώπη το 2021

Ποιες άλλες χώρες φιγουράρουν στη λίστα των World Travel Awards

Ελλαδα

Τα World Travel Awards ανακοίνωσαν τους νικητές για τις καλύτερες φετινές ταξιδιωτικές επιλογές στην Ευρώπη. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν τον καλύτερο προορισμό περιπέτειας, το καλύτερο παραθαλάσσιο θέρετρο και το καλύτερο διάλειμμα στην πόλη.

Forbes: Γιατί η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για το καλοκαίρι

Ανάμεσα στις χώρες που βραβεύθηκαν είναι και η Ελλάδα που ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προορισμός για την Ευρώπη το 2021.

Τα World Travel Awards, που ιδρύθηκαν το 1993, υποδεικνύουν τις καλύτερες τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται, εγγυώνται μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το επόμενο μεγάλο ταξίδι σας.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς νικητές στις φετινές ευρωπαϊκές κατηγορίες.

Κορυφαίος τουριστικός προορισμός περιπέτειας της Ευρώπης: Νήσοι Αζόρες

Ένα αρχιπέλαγος μακριά από τις ακτές της Πορτογαλίας, τα νησιά Αζόρες κέρδισαν το βραβείο καλύτερου τουριστικού προορισμού περιπέτειας δύο συνεχόμενα χρόνια.

Όχι μόνο αυτό βέβαια, οι Αζόρες ήταν επίσης υποψήφιες για μια ολόκληρη σειρά από άλλα συναρπαστικά βραβεία, όπως: Κορυφαίος Προορισμός Καταδύσεων, Βραβείο Υπεύθυνου Τουρισμού και Κορυφαίος Προορισμός Νησιού. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. 

Είτε θέλετε να περάσετε μια μέρα έξω παρακολουθώντας φάλαινες από μια βάρκα, να κάνετε πεζοπορία για να βρείτε σπηλιές και καταρράκτες ή απλά να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε σε μια φυσικά θερμαινόμενη πισίνα βράχου. τα ηφαιστειακά νησιά θα σας εμπνεύσουν. 

Στην Ελλάδα το κορυφαίο παραθαλάσσιο θέρετρο της Ευρώπης 

Επίσης, ο νικητής του Leading Luxury Villa Resort αναδείχθηκε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Η Ελλάδα είναι η ιδανική απόδραση για όσους θέλουν να πάρουν γεύση για την καλή ζωή.

Ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός τουρισμού δήλωσε : «Το διεθνές αυτό βραβείο για το 2021, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι πλέον στον Τουρισμό κάνουμε πρωταθλητισμό ποιότητας και ταξιδιωτικής εμπειρίας.Η Ελλάδα θα έχει φέτος τουρισμό και τον Νοέμβριο, οι επαγγελματίες του χώρου πρέπει να ετοιμάζονται για ένα ισχυρό 2022».

Κορυφαίος προορισμός για διάλειμμα στην Ευρώπη: Αγία Πετρούπολη, Ρωσία

Η δεύτερη πόλη της Ρωσίας, η Αγία Πετρούπολη είναι το τέλειο μέρος για να απολαύσετε ένα κομμάτι της σοβιετικής ιστορίας με μια νόστιμη μερίδα μοσχάρι στρογκανόφ στο πλάι.

Ελλάδα: Ο αγαπημένος προορισμός των Ευρωπαίων για το καλοκαίρι του 2021

Καμία επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν επισκεφθείτε το Ερμιτάζ. Η συλλογή Winter Palace είναι παγκοσμίως γνωστή για τις καλές τέχνες αλλά και για τις ρωμαϊκές και ελληνικές αρχαιότητες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top