Υπόθεση απαγωγής 10χρονης Μαρκέλλας: «Ζητάμε δικαίωση για το κορίτσι μας»

Στο εδώλιο η 34χρονη που κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι

To ρεποτρτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας/ (23/10/21)

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα καθίσει στις 24 Νοεμβρίου η γυναίκα που κατηγορείται ότι απήγαγε, νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά ένα κορίτσι 10 ετών στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2020. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας άνδρας ως συνεργός. 

Η θεία της μικρής Μαρκέλλας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου και ζητά να αποκαλυφθεί στο δικαστήριο όλη η αλήθεια. 

Αρπαγή 10χρονης: Η 33χρονη φέρεται να είχε επιτεθεί στη μητέρα της

«Αυτό που ζητάμε είναι η δικαίωση. Δικαίωση πρώτα από όλα για τη μικρή μας, μετά για τον αγώνα της οικογένειας και μετέπειτα για όλες τις οικογένειες που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο και για τις οικογένειες που δεν θέλουμε να περάσουν κάτι παρόμοιο» δηλώνει η θεία της 10χρονης.

Η ώρα της δικαιοσύνης φθάνει για την 34χρονη που τον Ιούνιο του 2020 σόκαρε την Ελλάδα με την απαγωγή του κοριτσιού έξω από το σχολείο της στην Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια την μετέφερε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά όπου σύμφωνα με τα στοιχεία τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά. 

Μαρκέλλα: Και αναμεταδόσεις προσωπικών στιγμών καταγγέλλει η μικρή

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί εμπλεκόμενοι ακόμη ,υπήρχαν συνεργοί. Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει δράσει μόνη της, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι μόνο αυτή η εμπλεκόμενη» δηλώνει η θεία της μικρής Μαρκέλλας στο Star. 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και ένας άντρας που κατηγορείται για συνέργεια, καθώς φέρεται να επικοινωούσε με την κατηγορουμένη τόσο πριν όσο και μετά την απαγωγή. Η 34χρονη αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες αρπαγή ανήλικου βιασμό, έκθεση σε κίνδυνο και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικο. 

Μαρκέλλα:«Σε κατάθλιψη η 33χρονη γιατί έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Το κορίτσι φιλοξενείται σε δομή στην Θεσσαλονίκη και παρακολουθείται από ειδικούς, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη που βίωσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top