Αρπαγή 10χρονης: Η 33χρονη φέρεται να είχε επιτεθεί στη μητέρα της

Αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη φέρνει η μήνυση του πρώην συζύγου της

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη μήνυση που άσκησε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης στην ίδια

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως» για την 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της για δυσφήμιση. 

Απαγωγή 10χρονης: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Όπως αποκαλύπτεται, η 33χρονη φέρεται πως είχε ασκήσει βία στη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Η επίθεση φαίνεται πως συνέβη τέσσερις μήνες πριν την αρπαγή της 10χρονης.

«Στα μέσα όμως Φεβρουαρίου μου τηλεφώνησε η μητέρα της και μου είπε πως δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τη μικρή, ότι η κατηγορούμενη εξαφανίζεται και ότι τη χτύπησε κιόλας. Μου είπε δε ότι το κατήγγειλε κιόλας στην αστυνομία» αναφέρεται στην έγκληση του συζύγου της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Πρώην σύζυγος 33χρονης: «Ήταν στον υπολογιστή και έλεγε ότι ψάχνει δουλειά»

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 33χρονης είχε αναλάβει τη φροντίδα του ανήλικου παιδιού, ενώ όπως υποστήριξε ο πρώην σύζυγος της κόρης της, η 33χρονη ήταν αδιάφορη για το παιδί τους. 

«Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά» αναφέρεται στη μήνυση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top