Πρώην σύζυγος 33χρονης: «Ήταν στον υπολογιστή και έλεγε ότι ψάχνει δουλειά»

«Της εύχεται τα χειρότερα» λέει ο συνήγορός του

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης στην υπόθεση της απαγωγής της Μαρκέλλας κατέθεσε την Πέμπτη μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Αρπαγή Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση της 10χρονης - Όσα είπε στους αστυνομικούς

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης και πατέρας της ανήλικης κόρης τους κατέθεσε τη μήνυση γιατί στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι εκείνος της έκλεινε τα ροζ ραντεβού μέσω ίντερνετ. Τη διέψευσε και έδωσε μια εντελώς διαφορετική εικόνα μιας γυναίκας που ήταν αδιάφορη και που η ίδια η μητέρα της τον κάλεσε στο τηλέφωνο προκειμένου να πάρει το παιδί τους και να το μεγαλώσει εκείνος.

Στη μήνυση αναφέρει:

«Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς ανυπόστατοι έωλοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά».

Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση κατά της 33χρονης κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της

Όπως είπε ο δικηγόρος της 33χρονης, δεν έχει την εντολή αυτή τη στιγμή από την 33χρονη να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

Από την άλλη, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης δήλωσε πως ο άνδρας έμαθε για τη δράση της πρώην συζύγου του από τα media. «Μας οργίζουν τα όσα έκανε. Ο άνθρωπος έτσι όπως τα πληροφορήθηκε της εύχεται τα χειρότερα».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top