Πάτρα: Ο γιατρός που απολύθηκε κατηγορείται ότι ασέλγησε στο παιδί του

Την καταγγελία είχε κάνει η πρώην σύζυγός του όταν το παιδί τους ήταν μωρό

Το ρεπορτάζ της Ιωάννας Βάσσου σχετικά με την υπόθεση παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε στο παιδί του/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (19/10/21)

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με τον παιδίατρο του Νοσοκομείου Πατρών, ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε σε ανήλικο.  

Πάτρα: Απολύθηκε ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία εις βάρος του έχει κάνει η πρώην σύζυγός του ενώ το φερόμενο θύμα είναι το ίδιο το παιδί του γιατρού, το οποίο μάλιστα ήταν βρέφος κατά τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος. 

Η υπόθεση είχε έρθει για πρώτη φορά στο «φως» το 2018, όταν η καταγγέλλουσα υποστήριξε πως σε οπτικό υλικό ο πρώην σύζυγός της απεικονίζεται να ασελγεί στο παιδί τους.  

Από την πλευρά του, ο γιατρός υποστηρίζει πως η πρώην σύζυγός του προσπαθεί να τον συκοφαντήσει με ψέματα. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας συνάδελφος του γιατρού μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και δήλωσε πως «ο γιατρός πληρώνει αυτή την στιγμή κάποιες κινήσεις και κάποια λόγια που είναι βέβαιο πως δεν συνάδουν με ενδεχόμενη παιδοφιλία, ούτε καν με ασέλγεια, όμως προφανώς παρεξηγήθηκαν». 

Παίδων: 11 καταθέσεις «καίνε» τον τραυματιοφορέα για ασέλγεια σε ανήλικα

Για την υπόθεση ζήτησε να ενημερωθεί ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και μετά από εντολή του ο γιατρός παραπέμφθηκε για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανηλίκου, με το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίζει την απόλυσή του. 

Το περιστατικό εξετάζεται πλέον από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, ενώ η νομική διαδικασία φαίνεται πως έχει καθυστερήσει εξαιτίας της πανδημίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top