Παίδων: 11 καταθέσεις «καίνε» τον τραυματιοφορέα για ασέλγεια σε ανήλικα

Στον ανακριτή ο 61χρονος που φέρεται να κακοποίησε αναίσθητα κορίτσια

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο νοσοκομείο «Παίδων», αφού 61χρονος τραυματιοφορέας κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ασθενών και κατάχρηση ανηλίκων ανίκανων να αντισταθούν σε γενετήσιες πράξεις.  

Τα περιστατικά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο φαίνεται να έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2021. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κατηγορούμενος εργαζόταν στην καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων. Η δραστηριότητά του προέβλεπε να κάθεται σε απόσταση δύο μέτρων από τους ανήλικους ασθενείς, έτσι ώστε σε περίπτωση που εμφανίσουν σπασμούς να τους κρατήσει τα πόδια.  

«Παίδων Αγία Σοφία»: Τραυματιοφορέας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του προσωπικού του νοσοκομείου, ο 61χρονος φέρεται πως εκμεταλλεύτηκε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 και 8 ετών, τα οποία ήταν σε νάρκωση, θωπεύοντάς τα. Μάλιστα, το ένα κορίτσι μετά την ασέλγεια, εμφάνισε και αιμορραγία. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η διεύθυνση του νοσοκομείου όπου διενήργησε ΕΔΕ και ο τραυματιοφορέας μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα. 

Τουλάχιστον 11 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων από το προσωπικό του νοσοκομείου, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές, έχουν καταθέσει στις αρχές. Μάλιστα, όλες οι καταθέσεις του προσωπικού είναι πανομοιότυπες, γεγονός που αποτελεί σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο για την ενοχή του τραυματιοφορέα.  

Τραυματιοφορέας φέρεται να ασελγούσε σε παιδιά στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Ο τραυματιοφορέας συνελήφθη μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή. Η αστυνομία του πέρασε χειροπέδες, διότι ενώ δε βρήκε κάποιο στοιχείο σχετικό με την υπόθεση, εντόπισε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Πρόκειται για έναν χωρισμένο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών. 

Έχει παραπεμφθεί να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top