Γυναικοκτονία Ρόδος: Εμπλοκή και τρίτου ατόμου στη δολοφονία;

Στο στόχαστρο οι επικοινωνίες του δολοφόνου πριν και μετά το έγκλημα

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές τα βίντεο με το δρομολόγιο του δολοφόνου στο σπίτι της Ντόρας, της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στη μέση του δρόμου στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αυτό που διερευνούν είναι αν ήταν κάποιος μαζί του και γνώριζε ότι σχεδίασε να σκοτώσει την εκπαιδευτικό. Η οικογένεια της Ντόρας έχει ακούσει αυτόπτες μάρτυρες να μιλάνε για τρίτο πρόσωπο.

Στο στόχαστρο των αρχών οι επικοινωνίες του δολοφόνου πριν και μετά το έγκλημα

Οι αρχές ζητούν επίσης  να ανοίξουν τα 2 κινητά και το λάπτοτ του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα. Θέλουν να δουν με ποιον επικοινώνησε πριν και μετά το έγκλημα.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σημείωμα που έγραψε ο 40χρονος πριν αυτοκτονήσει

Ρόδος Δώρα

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του 40χρονου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, όταν σκότωσε την Ντόρα τηλεφώνησε στην αδερφή του. Της είπε ότι την αγαπά αλλά δεν της αποκάλυψε ότι σκότωσε την εκπαιδευτικό.

Εντωμεταξύ, η άτυχη Ντόρα, όπως αποκάλυψε η μητέρα του κοριτσιού είχε προειδοποιήσει την αδερφή του δολοφόνου της.

Ρόδος Δώρα

«Η Ντόρα είπε στην αδερφή του “Δεν του κάνω μήνυση για το ότι είχε μπει στον  υπολογιστή και μου χάλασε τις φωτογραφίες και όλα αυτά. Το μόνο που θέλω να μείνει μακριά μου”.  Ήταν άνανδρος δεν πήγε με τα χέρια του απλά .Πήγε με όπλο ο άνανδρος Αυτός ήταν ο Κ.... Ένας άνανδρος φονιάς», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top