Stop στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές

Ο Κασιδιάρης έκανε εκπομπές μέσα από τις φυλακές

Τέλος στα τηλεφωνικά κηρύγματα του πρωτόδικα καταδικασμένου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και προέδρου του κόμματος "Έλληνες" αποφασίζει να βάλει η Πολιτεία. Μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ο Κασιδιάρης έκανε εκπομπές ή συμμετείχε τηλεφωνικά ακόμα και σε συγκεντρώσεις οπαδών του. 

Κασιδιάρης: Μίλησε σε συγκέντρωση οπαδών του μέσα από τη φυλακή!

Eισήγηση προς το δικαστικό συμβούλιο των Φυλακών Δομοκού έκανε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου πως έπρεπε να ελεγχθεί αν ο Ηλίας Κασιδιάρης διέπραττε κάποιες αξιόποινες πράξεις κι αν υπήρχαν αδικήματα όπως αυτά της ανυπακοής.

Πριν από λίγη ώρα η κυρία Νικολάου μιλώντας αποκλειστικά στο Star δήλωσε πως από τον Μάιο του 2021 έστειλε αναφορά στον Αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος ερευνά την υπόθεση και είναι πιθανόν να αποκαλύψει και άλλες παράνομες ενέργειες σχετικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες του κυρίου Κασιδιάρη οι οποίες καταγράφονται και αναρτώνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Επίσημη Πολιτεία οφείλει να παρεμβαίνει σε περίπτωση που το επιβάλλουν λόγοι εθνικής ασφάλειας ή προς διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.

Όπως τόνισε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star  o Παναγιώτης Μπούσιος, πριν από λίγη ώρα το Συμβούλιο των Φυλακών Δομοκού αποφάσισε να μπει stop στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top