Κασιδιάρης: Μίλησε σε συγκέντρωση οπαδών του μέσα από τη φυλακή!

Σ. Νικολάου: Να αξιολογηθούν ποινικά οι δραστηριότητες Κασιδιάρη

Ενδεικτικό του τι μπορεί κάποιος να κάνει από τη φυλακή είναι ότι ο καταδικασμένος Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης συντόνιζε συγκεντρώσεις οπαδών του κόμματός του από τον Δομοκό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.  

Προκαλεί ο Κασιδιάρης: «Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας»
 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, από τις ηχογραφημένες εκπομπές στο  διαδίκτυο,  μέσα από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται, διαπιστώθηκε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης «το τερμάτισε». Ακούστηκε να μιλάει σε… συγκέντρωση ψηφοφόρων του από το κοινόχρηστο τηλέφωνο της φυλακής και μέσω μικροφωνικών εγκαταστάσεων που είχαν τοποθετηθεί σε πλατεία!  

Oι θέσεις και τα αξιώματα που χάνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής 

Η Σοφία Νικολάου με έγγραφό της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά να αξιολογηθούν ποινικά οι δραστηριότητες Κασιδιάρη, ενώ με δεύτερο έγγραφο της, προς τις φυλακές Δομοκού, ζήτησε εξηγήσεις για το κατά πόσο το πρώην «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου τηρεί τις διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα που αφορούν στην τηλεφωνική επικοινωνία. 

Αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή και ίδρυσε νέο κόμμα ο Κασιδιάρης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top