Προκαλεί ο Κασιδιάρης: «Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας»

Τι είπε στο διαδικτυακό του παραλήρημα

Αμετανόητος συνεχίζει να προκαλεί ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σε ένα διαδικτυακό παραλήρημα χρησιμοποιεί ακόμα και την εισαγγελεα της έδρας και εμφανίζεται αθώος.

Σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ο άλλοτε ανερχόμενος αστέρας της νεο-ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, αδειάζει τους πρώην συντρόφους του και απευθύνεται στους ελάχιστους ομοϊδεάτες του.

Χρυσή Αυγή: Πού θα φυλακιστούν όσα μέλη καταδικαστούν

«Αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια. Και τις αντιμετώπισα με επιτυχία. Καθώς κατάφερα να βγω βουλευτής και μέσα από τη φυλακή. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με την ίδια στωικότητα ανάλογες δοκιμασίες. Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας. Έχουμε μαζί μας το 11% στην πρωτεύουσα της χώρας» δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. 

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των ποινών της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποθρασύνεται. Διαχωρίζει τη θέση του από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και ως επικεφαλής του φορέα «Έλληνες για την πατρίδα» ζητά στήριξη από τους οπαδούς του. 

«Εκατοντάδες χιλιάδες μας στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα και θα τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλους όσους προωθούν αυτές τις μεθοδεύσεις. Το πιο ενθαρυντικό είναι πως δέχομαι καθημερινά χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από ανθρώπους που αντιδρούν στην πολεμική του συστήματος» ανέφερε. 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η αντίδραση των ηγετικών μελών της οργάνωσης

Την ίδια στιγμή παριστάνει τον ήρωα που νοιάζεται για τους συντρόφους του. «Είναι όμως ανεπίτρεπτο να στοχοποιούνται και να πλήττονται οικογένειες. Να πηγαίνουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι που έχουν παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς να φροντίσουν αυτές οι διαδικασίες είναι ανήθικες και ξεφεύγουν από το πλαίσιο της πολιτικής διαμάχης». 

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, φαίνεται πως θα συνεχίσει το έργο του μέχρι να χάσει τα πολιτικά του δικαιώματα. 

«Σας ευχαριστώ όλους είμαι εδώ είμαι δυνατός προχωράμε μπροστά κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα. Καλή δύναμη σε όλους» είπε τέλος. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top