Επίθεση βιτριόλι: «Κοίταξέ με, γιατί δε με κοιτάς;» τη ρώτησε η Ιωάννα

Η αντίδραση της Ιωάννας όταν αντίκρισε την 36χρονη

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού βρέθηκε για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι και τη σημάδεψε για όλη της τη ζωή. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα και Έφη πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο

Μπορεί την πρώτη μέρα της δίκης, η 36χρονη κατηγορούμενη να επέλεξε να μην παρουσιαστεί, ωστόσο σήμερα αποφάσισε να παραστεί στη διαδικασία και να έρθει αντιμέτωπη με τις ευθύνες της. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα φτάνοντας στο δικαστήριο

Ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 όταν η Ιωάννα έφτασε και πάλι στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, τη μητέρα και τον αδελφό της. 

Βιτριόλι: Τι έψαχνε να μεταφράσει στη γλώσσα του Μπαγκλαντές η 36χρονη;

Λίγα λεπτά μετά στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων έφτασε με κλούβα από το μεταγωγών η 36χρονη δράστις και με συνοδεία αστυνομικών μπήκε στο δικαστήριο και κάθισε στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου. 

βιτριόλι Έφη

Η μεταγωγή της κατηγορούμενης στο δικαστήριο

Η 36χρονη έχει ομολογήσει την πράξη της, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει τους λόγους που την οδήγησαν να επιτεθεί στην Ιωάννα. 

Επίθεση βιτριόλι: Τα δάκρυα της Ιωάννας όταν αντίκρισε την Έφη

Μόλις οι δικηγόροι της Ιωάννας ειδοποιήθηκαν ότι η κατηγορούμενη είναι στο δικαστήριο πήγαν κοντά της για να την ενημερώσουν. 

Επίθεση βιτριόλι: Αδερφή 36χρονης - «Είχε δεσμό, αλλά όχι με τον 40χρονο»

Ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής της είπε χαρακτηριστικά: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει είναι ανθρώπινο». Έτσι κι έγινε… Όταν η Ιωάννα αντίκρισε για πρώτη φορά τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι κάρφωσε το βλέμμα της πάνω της και λύγισε, καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Ιωάννα

Η Ιωάννα δεν άντεξε και λύγισε όταν αντίκρισε την 36χρονη κατηγορούμενη

Από εκείνη την ώρα δεν έχει πάρει το βλέμμα της πάνω από την κατηγορούμενη και με αποφασιστικότητα περιμένει να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν τους τελευταίους 16 μήνες. 

Όταν μάλιστα ανέβηκε στο βήμα για να καταθέσει, γύρισε προς το μέρος της κατηγορούμενης και της είπε: «Κοίταξέ με, γιατί δε με κοιτάς;», αλλά η κατηγορούμενη δεν είχε καμία αντίδραση.

Bιτριόλι: Ψάχνουν συνεργούς της 36χρονης – Έρευνες σε σπίτια υπόπτων

Η Ιωάννα είχε διαμηνύσει στην κατηγορούμενη ότι θα την περιμένει στο δικαστήριο ενώ την προηγούμενη φορά είχε στηλιτεύσει την απόφασή της να μην εμφανιστεί για να αναλάβει τις ευθύνες της. «Απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι ψυχρή και δειλή», είχε δηλώσει η Ιωάννα την πρώτη ημέρα της δίκης. 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης, Κωνσταντίνος Γεώργιζας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top