Βιτριόλι: Τι έψαχνε να μεταφράσει στη γλώσσα του Μπαγκλαντές η 36χρονη;

«Θα σου δώσω ένα ποτήρι να το ρίξεις πάνω της»

Ολόκληρος ο σχεδιασμός της επίθεσης με βιτριόλι και η εμμονή που είχε η 36χρονη με την Ιωάννα αποκαλύπτονται μέσα από SMS που είχε στείλει και από αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, που ήρθαν στο φως μετά από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ρούλα Κουσκουρή, η κατηγορούμενη πέρα από τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για το πώς μπορεί να προμηθευτεί βιτριόλι, προσπαθούσε να μεταφράσει μέσω του μεταφραστή της Google συγκεκριμένες φράσεις από τα ελληνικά στα αγγλικά και τα βεγγαλικά, τη γλώσσα που μιλούν δηλαδή στο Μπαγκλαντές. 

Επίθεση βιτριόλι: Ενδείξεις για εμπλοκή δύο ακόμα προσώπων

Έτσι, όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στις 12/02/20 στις 17:50 έψαξε τη μετάφραση στα αγγλικά της φράσης «Θέλω να μιλήσουμε». Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6/3/20 αναζήτησε μετάφραση στη γλώσσα του Μπαγκλαντές της εξής φράσης: «Εμείς θα πάμε βράδυ να περιμένουμε μια κοπέλα, θα σου δώσω ένα ποτήρι να της ρίξεις πάνω της».

Στις 29/4/20 έψαξε πώς μεταφράζεται στα αγγλικά η φράση «Θέλω να σε δω τώρα» .

Επίθεση βιτριόλι: Αρνήθηκε τη μεταγωγή της στο νοσοκομείο η κατηγορούμενη

Όπως είπε η Ρούλα Κουσκουρή από τις αναζητήσεις αυτές προκύπτoυν υποψίες πως η κατηγορούμενη είχε βρει κάποιον για να εκτελέσει την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.

Μάλιστα ο χρόνος που έγιναν αυτές οι αναζητήσεις ήταν μετά από την καταγγελία γείτονα της κοπέλας, πως μια γυναίκα παρακολουθούσε την πολυκατοικία, όπου έμενε η Ιωάννα. Προφανώς η κατηγορούμενη δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να την αναγνωρίσουν και είχε βρει κάποιον για να πραγματοποιήσει την επίθεση μετά από εντολή της. 

Επίθεση βιτριόλι: Τι κατέθεσε ο Μπαγκλαντεσιανός που έψαχνε η 36χρονη 

Ο άνθρωπος που φέρεται να προσέγγισε η 36χρονη για να πραγματοποίησει την επίθεση είναι υπήκοος Μπαγκλαντές και έχει καταθέσει δύο φορές στις Αρχές. Την πρώτη φορά στις 5 Ιουνίου φέρεται να υποστήριξε πως είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από ελληνικό αριθμό, ο οποίος κατόπιν αποδείχθηκε ότι ανήκει στην κατηγορούμενη, αλλά δεν απάντησε ποτέ. 

Επίθεση βιτριόλι: «Ήθελε να γίνω το άλλοθί της» - Τι αποκαλύπτει ο 40χρονος

Ωστόσο, πέντε μέρες αργότερα εμφανίστηκε και πάλι στις Αρχές και ζήτησε να δώσει εκ νέου κατάθεση. Σε αυτήν φέρεται να ισχυρίζεται πως στις 29/4/20 του τηλεφώνησε η κατηγορούμενη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με δύο ακόμα συγκατοίκους του. 

Επειδή, όμως, δεν μπορούσε να καταλάβει τι του έλεγε γιατί δε μιλάει ελληνικά, έδωσε το τηλέφωνο σε έναν από τους συγκατοίκους του για να συνεννοηθεί. Τότε εκείνη φέρεται να του ζήτησε να πάρει μαζί του έναν φίλο του και να βρεθούν στον Άγιο Παντελεήμονα για να του αναθέσει μια δουλειά. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η 36χρονη μου ζητούσε να παρακολουθώ την Ιωάννα»

Όπως είπε, δεν του ανέφερε τι δουλειά ήταν αυτή, ούτε πόσα χρήματα θα του έδινε. Οι Μπαγκλαντεσιανοί δεν ήξεραν πού είναι ο Άγιος Παντελεήμονας και της ζήτησαν να βρεθούν στο Σύνταγμα. Το ραντεβού κλείστηκε, αλλά τελικά δεν πήγαν ποτέ και 45 λεπτά μετά δέχθηκε την κλήση που ανέφερε στην πρώτη κατάθεση, την οποία δεν απάντησε. 

Τα όσα κατέθεσε τη δεύτερη φορά, επιβεβαίωσε και ο συγκάτοικός του, ο οποίος συνεννοήθηκε με την 36χρονη στο τηλέφωνο για να κλείσουν το ραντεβού. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρχεία που έσβησε η 36χρονη από το κινητό της

Οι δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές είναι στη λίστα των μαρτύρων για να καταθέσουν στο δικαστήριο όσα γνωρίζουν για την κατηγορούμενη και την επίθεση, αλλά δεν εμφανίστηκαν την πρώτη μέρα της δίκης. Μένει να δούμε αν τελικά αύριο θα εμφανιστούν για να δώσουν απαντήσεις για τη γνωριμία τους με την κατηγορούμενη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top