Επίθεση βιτριόλι: «Ήθελε να γίνω το άλλοθί της» - Τι αποκαλύπτει ο 40χρονος

Είναι εμμονική, λέει ο άνδρας που εξετάζεται ως συνεργός της 36χρονης

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επίθεση με το βιτριόλι 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την 36χρονη, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Οι αρχές ερευνούν έναν άνδρα ως ύποπτο για συνεργό της κατηγορούμενης στην επίθεση, ο οποίος όμως μέσω του δικηγόρου του δηλώνει πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση. 

Επίθεση βιτριόλι: Τι αποκάλυψε ο 40χρονος για τη σχέση του με την δράστιδα

Ο δικηγόρος του 36χρονου, Α. Κούκιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υποστήριξε πως η κατηγορούμενη επιχείρησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει ένα άλλοθι για τον εαυτό της. Όπως είπε, ο πελάτης του εξετάστηκε από την αστυνομία, ερευνήθηκε το σπίτι και η οικογενειακή επιχείρηση και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές κι ένα όπλο που κατείχε νόμιμα, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Επιβεβαίωσε πως η 36χρονη ζητούσε επίμονα από τον πελάτη του να παρακολουθεί την Ιωάννα ενώ τον ρωτούσε πού θα μπορέσει να βρει συσκευή GPS αλλά και βιτριόλι. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τη δράστιδα την έβλεπα μία φορά τον χρόνο»

Όπως τόνισε ο κ. Κούκιος, ο πελάτης του δεν είχε συνδέσει την ερώτηση για το βιτριόλι με την παρακολούθηση της Ιωάννας και ποτέ δεν έμαθε αν τελικά η κατηγορούμενη είχε καταφέρει να προμηθευτεί την καυστική ύλη. 

Ο ίδιος περιέγραψε την 36χρονη ως μια γυναίκα που αντιδρά σπασμοδικά όσον αφορά στα ερωτικά της θέματα, χειριστική και εμμονική. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έλεγα στον εαυτό μου ότι είναι σαν να έχεις πεθάνει»

Επειδή ακριβώς δεν του άρεσε αυτή η συμπεριφορά, ισχυρίζεται πως προσπαθούσε να την αποφύγει και κάθε φορά που εκείνη τον ρωτούσε αν παρακολούθησε τον 40χρονο ή την Ιωάννα, εκείνος της έλεγε ψέματα ότι το είχε κάνει και δεν είχε διαπιστώσει τίποτα ύποπτο. 

Όσον αφορά στην κλήση που δέχθηκε από την κατηγορούμενη μετά την επίθεση, υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του ότι τον πήρε αρκετές φορές και την τελευταία, που ήταν στις 03:00 τα ξημερώματα, απάντησε κι εκείνη του είπε «Πες πως ήμασταν μαζί» και το έκλεισε. 

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

Σε ερώτηση τέλος γιατί δεν πήγε στην αστυνομία όταν έγινε γνωστή η επίθεση και η ταυτότητα του θύματος, ο δικηγόρος του 36χρονου είπε πως ο πελάτης του ισχυρίζεται πως η κατηγορούμενη του είχε δείξει μια φωτογραφία της κοπέλας που ήθελε να παρακολουθεί, στην οποία όμως δεν αναγνώρισε την Ιωάννα. 

Δήλωσε ότι είναι στη διάθεση των αρχών για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top