Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τη δράστιδα την έβλεπα μία φορά τον χρόνο»

Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον 40χρονο, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της

Η Ιωάννα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον άνδρα που φέρεται να είναι η… «πέτρα του σκανδάλου» και η αιτία πίσω από την επίθεση με βιτριόλι. Η Ιωάννα ξεκαθαρίζει πως δεν τον γνώριζε καν. 

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε. Πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα. Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του» είπε και αρνήθηκε πως υπήρχε οποιαδήποτε ερωτική αντιζηλία με τη δράστιδα. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έλεγα στον εαυτό μου ότι είναι σαν να έχεις πεθάνει»

«Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία, δεν υπήρχε σχέση δική μου με αυτό τον άνθρωπο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τη φυσιογνωμία του, μόνο την συνομιλία στο messenger», σημείωσε.

Όσο για τη σχέση που είχε με τη δράστιδα είπε πως δεν ήταν ποτέ φίλες, αλλά απλά γνωστές. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Εγώ δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν, ούτε τη δράστιδα, ούτε τον 40χρονο. Όλα τα μηνύματα στη δικογραφία έχουν έρθει από τις δύο πλευρές προς εμένα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική και ήμουν ειλικρινής και με τους δύο. Τη δράστιδα την έβλεπα μια φορά τον χρόνο, δε βγαίναμε, δεν ήμασταν φίλες, είχαμε μια τυπική συναναστροφή», είπε.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Εκείνη θα βγει σε πέντε χρόνια, ενώ εγώ έχω δέκα ακόμα χρόνια χειρουργείων»

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο η δράστις να βγει σε λίγα χρόνια από τη φυλακή, ακόμα κι αν καταδικαστεί, η Ιωάννα δεν κρύβει την πίκρα της για το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, το οποίο για τέτοια εγκλήματα προβλέπει μικρές ποινές. 

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

«Η δράστις μπορεί να βγει σε πέντε χρόνια. Όμως εγώ έχω ακόμα δέκα χρόνια χειρουργείων, πόνου για να αποκαταστήσω ως έναν βαθμό τη βλάβη που εκείνη μου προκάλεσε. Αυτό που με τρομάζει όμως πιο πολύ είναι ότι σε αυτά τα χρόνια που θα βρεθεί στη φυλακή δεν ξέρω αν θα έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει και αν θα έχει μετανιώσει», τόνισε. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρχεία που έσβησε η 36χρονη από το κινητό της

Όσο για το αν πιστεύει πως η δράστις είχε συνεργό, η Ιωάννα απάντησε πως είναι ενήμερη πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο και δεν έκρυψε τον φόβο που της προκαλεί αυτή η σκέψη, καθώς, αν πράγματι υπάρχει, βρίσκεται ελεύθερος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top