Επίθεση με βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

«Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος μου, θα βρεθεί κατηγορούμενος»

Oργισμένη είναι η αντίδραση της Ιωάννας για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος άνδρας. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «το μήλο της Έριδος» και ότι θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η πραγματική αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι. 

Ανατροπή στην επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει για πρώτη φορά ο 40χρονος άνδρας

Η κοπέλα που από τη μέρα της επίθεσης ζητά να μάθει τον λόγο που η κατηγορούμενη της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό, εξοργίστηκε με αυτές τις δηλώσεις. Μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος μίλησε στην Τασούλα Παπανικολάου, δήλωσε πως όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος.

«Έσπασε» τη σιωπή του ο 40χρονος

Ο 40χρονος που φέρεται να αποτέλεσε την αιτία της εμμονής της 37χρονης κατηγορουμένης για την επίθεση με το βιτριόλι μίλησε μέσω του δικηγόρου του και άφησε υπόνοιες πως υπάρχει άλλο πρόσωπο στην υπόθεση.

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή» είπε στο MEGA ο δικηγόρος του. «Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» συνέχισε.

«Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» είπε τέλος.

Δικηγόρος Ιωάννας: «Η Ιωάννα δε διεκδικούσε κανέναν»

Οι δηλώσεις αυτές έφεραν την άμεση αντίδραση του δικηγόρου της Ιωάννας.

Επίθεση βιτριόλι: Δύο ακόμα άτομα εξετάζονται ως συνεργοί της 36χρονης

«Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα» είπε ο Νίκος Αλεξανδρής στον Alpha 9.89.

Η κατηγορούμενη παρακολουθεί τις εξελίξεις από τη φυλακή

Όλες τις εξελίξεις παρακολουθεί μέσα από τον θάλαμο που βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η κατηγορούμενη.

Ξάδερφός της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνει πως μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει το πόσο ατάραχη ήταν η 36χρονη μετά την επίθεση.

«Πώς μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο τραγικό και να μην έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της. Τύψεις καθόλου; Μιλούσαμε και δύο μέρες πριν τη συλλάβουνε» είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top