Ανατροπή στην επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει για πρώτη φορά ο 40χρονος άνδρας

«Δεν έχω καμία σχέση - Άλλο πρόσωπο εμπλέκεται» λέει μέσω του δικηγόρου του

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον 40χρονο άνδρα, το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την κατηγορούμενη, που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Ο 40χρονος δεν έχει πάρει θέση μέχρι σήμερα και με δήλωση του δικηγόρου φέρνει ανατροπή στην υπόθεση, λέγοντας ότι δεν είναι ο ίδιος η αιτία για την πρωτοφανή επίθεση, που δέχθηκε η άτυχη Ιωάννα.

Βιτριόλι: Η ζωή της 36χρονης στη φυλακή - Ποιες είναι οι συγκρατούμενές της

Μάλιστα, αφήνει ανοικτές υπόνοιες, με δήλωση μέσω του δικηγόρου του, Δημήτρη Γκαβέρα, πως είναι άλλο το πρόσωπο – επίκεντρο στην υπόθεση, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή.

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε ο δικηγόρος του 40χρονου, σε δήλωσή του στο Mega.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρχεία που έσβησε η 36χρονη από το κινητό της

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει», πρόσθεσε χαρακτηριστικά o κ. Γκαβέρας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top