Επίθεση με βιτριόλι: «Η 36χρονη μου ζητούσε να παρακολουθώ την Ιωάννα»

Τι είπε ο άνδρας που εξετάστηκε ως ύποπτος για συνεργός της κατηγορούμενης

Έξι κλήσεις που έκανε μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου διέγραψε η κατηγορούμενη για να μη βρεθούν από τις αρχές. Οι κλήσεις αυτές έγιναν σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, το ένα από τα οποία μάλιστα προσήχθη από την αστυνομία ως ύποπτο για συνέργεια στην επίθεση. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ρούλα Κουσκουρή, πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, με τον οποίο η κατηγορούμενη διατηρούσε φιλικές σχέσεις. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τη δράστιδα την έβλεπα μία φορά τον χρόνο»

Ο άνδρας αυτός γνώρισε την Έφη μέσω μιας φίλης της, με την οποία είχε ερωτικό δεσμό. Προσήχθη από την αστυνομία στις αρχές του 2021 και εξετάστηκε για να διαπιστωθεί αν εμπλεκόταν στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας. 

Ο 36χρονος φέρεται να είπε στη Ρούλα Κουσκουρή ότι είχε βρει τον μπελά του με την κατηγορούμενη. Την περιέγραψε ως μια εμμονική γυναίκα που ήθελε να τον έχει του χεριού της. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έλεγα στον εαυτό μου ότι είναι σαν να έχεις πεθάνει»

Όπως ισχυρίστηκε, του ζητούσε επανειλημμένα να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον ρωτούσε πού μπορούσε να βρει βιτριόλι. Ο ίδιος ανέφερε πως κάθε φορά της έλεγε να συνέλθει και να αφήσει τις ανοησίες. Την έβλεπε σαν μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα που νόμιζε ότι χάνει τον άνδρα που αγαπά από την Ιωάννα. 

Ο ίδιος δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον 40χρονο, για τον οποίο υποτίθεται ότι η 36χρονη έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις της για το αν είχε παρακολουθήσει την Ιωάννα, εκείνος της έλεγε ψέματα πως το είχε κάνει, πως δεν είχε δει τίποτα και πως πρέπει να βγάλει από το μυαλό της τις όποιες υποψίες. 

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

Υποστηρίζει, επίσης, ότι ουδέποτε τη βοήθησε να προμηθευτεί το βιτριόλι και ότι δεν είχε ερωτική σχέση μαζί της. Όσον αφορά στην κλήση που του έκανε μετά την επίθεση και η οποία κράτησε μόλις 11 δευτερόλεπτα, ο 36χρονος υποστήριξε πως του έλεγε κάτι ακατάληπτα και δεν μπορεί να θυμηθεί με βεβαιότητα αν του είπε «το έκανα».

Αυτό που είπε ήταν ότι από ένα σημείο και μετά δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την κατηγορούμενη και γι’ αυτό της έκλεισε και το τηλέφωνο. Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι αφού έγινε γνωστή η επίθεση και το όνομα του θύματος, ο ίδιος δεν πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την 36χρονη φίλη του. Όπως λέει φοβήθηκε πολύ και προτίμησε να σωπάσει. 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι με τη χαρτορίχτρα για τα... μαντζούνια

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, οι δικηγόροι της Ιωάννας έχουν σκοπό να τον καλέσουν στη δίκη για να καταθέσει κι εκεί θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις για τον πιθανό ρόλο του στην επίθεση αλλά και τη σχέση του με την κατηγορούμενη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top