Bιτριόλι: Ψάχνουν συνεργούς της 36χρονης – Έρευνες σε σπίτια υπόπτων

Για κενά στις έρευνες κάνει λόγο ο δικηγόρος της Ιωάννας

Νέα στοιχεία στην υπόθεση με το βιτριόλι φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της Ιωάννας, Α. Λύτρας, επισημαίνει κενά στις έρευνες.

Επίθεση με βιτριόλι: «Είχε δει τον 40χρονο μετά τον χωρισμό με άλλη»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου, από τις 19 Μαΐου του 2020 η κατηγορούμενη είχε ζητήσει άδεια από την εργασία της, ώστε να μπορέσει να κάνει πρόβα της φρικιαστικής επίθεσης εναντίον της Ιωάννας. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, Α. Λύτρα, είχε σίγουρα βοήθεια στην πραγματοποίηση των διεστραμμένων της σχεδίων. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η 36χρονη μου ζητούσε να παρακολουθώ την Ιωάννα»

«Δε γίνεται τη στιγμή που μιλάει η κατηγορούμενη στο τηλέφωνο, την ίδια ώρα να γίνεται αλλαγή μπαταρίας στο GPS. Είμαι σίγουρος για την ύπαρξη συνεργού», είπε.

Ιωάννα βιτριόλι

Η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται ένας 36χρονος άνδρας, η τότε σύντροφός του, καθώς κι άλλος ένας άνδρας για τον οποίον όμως δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρχεία που έσβησε η 36χρονη από το κινητό της

Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δύο εμπλεκόμενοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα εγγράφως. 

«Δεν υπάρχει κατάθεση, είναι πλημμέλεια της ανάκρισης», δήλωσε ο κ. Λύτρας και συνέχισε:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι με τη χαρτορίχτρα για τα... μαντζούνια

«Η δράστις ρώτησε τον 36χρονο πώς μπορεί να προμηθευτεί βιτριόλι, αυτά τα σημαντικά στοιχεία δεν υπάρχουν στη δικογραφία. Εγώ βλέπω στη δικογραφία να έχουν γίνει κάποιες κλήσεις από την κατηγορούμενη σε κάποια άτομα. Αυτά τα άτομα θα ζητήσω να κληθούν».  

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ζητούσε από τον 36χρονο φερόμενο ως ύποπτο  να παρακολουθεί την Ιωάννα σχεδόν ενάμιση χρόνο πριν από την επίθεση, ενώ φέρεται να του είχε ζητήσει επίσης και άλλοθι για την ημέρα της επίθεσης, κάτι το οποίο δεν έπραξε όπως φαίνεται ο 36χρονος άνδρας. 

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top