Γυναικοκτονία Ρόδος: «Η συγγνώμη της οικογένειας δεν έχει καμία σημασία»

Η απάντηση της οικογένειας της Δώρας

Συγγνώμη ζήτησε η οικογένεια του 40χρονου που δολοφόνησε την 31χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το σπίτι της στη Ρόδο. Ωστόσο, η συγγνώμη αυτή δεν απάλυνε τον πόσο της οικογένειας της Δώρας, που έχασε για πάντα το κορίτσι του, τόσο πρόωρα και τόσο βίαια. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Η συγγνώμη των γονιών του δράστη

«Η συγγνώμη της οικογένειας του δράστη είναι ετεροχρονισμένη, δεν έχει καμία σημασία και δε φέρνει πίσω τη Ντόρα», είπαν συγγενείς της 31χρονης στον ΑΝΤ1. 

Ντόρα Ρόδος

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Ήθελε να αλλάξει τις κάμερες για να έχει άλλοθι»

Τονίζουν μάλιστα πως η οικογένεια του δράστη θα έπρεπε να είχε φροντίσει να αντιμετωπίσει τις κακοποιητικές πράξεις του 40χρονου, δεδομένου ότι τις γνώριζε, καθώς την είχε ενημερώσει η Ντόρα, όμως οι συγγενείς του υποστήριζαν ότι δε συμβαίνει τίποτα. 

Αδελφός Ντόρας: «Αν ήξερα ότι κινδύνευε θα την προστάτευα»

Από την πλευρά του ο αδελφός την 31χρονης εκπαιδευτικού περιέγραψε τον δράστη ως έναν άνθρωπο που ξεγέλασε αρχικά την κοπέλα και μετά αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο. 

γυναικοκτονία Ρόδος

Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σημείωμα που έγραψε ο 40χρονος πριν αυτοκτονήσει

«Όταν συγκατοίκησε μαζί του τότε άρχισε να βλέπει. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν να ήταν εκείνος το θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδελφή μου. Προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδελφής μου. Η αδελφή μου όμως δεν ήταν κανένα κοριτσάκι αγαθό. Οι άντρες που αγαπούν δεν αντιδρούν με τέτοιο τρόπο», είπε στον ΑΝΤ1.

Δώρα γυναικοκτονία

Γυναικοκτονία Ρόδος: Όταν η Ντόρα έπινε το «αθάνατο νερό» στην Ικαρία

Περιέγραψε την χειριστική του συμπεριφορά απέναντι στο θύμα και ξεκαθαρίζει πως αν υποπτευόταν ότι η αδελφή του κινδύνευε θα την προστάτευε με κάθε τρόπο. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ανατριχιαστική η μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου

«Αν γνώριζα, την αδελφή μου θα την είχα μαζί μου στη δουλειά. Θα την έπαιρνα μαζί μου. Δε θα την άφηνα να βγει ούτε έξω από το σπίτι μόνη της. Η αδελφούλα μου ήθελε απλά να χωρίσουν. Δεν ήθελε να χάσει την ιδιοκτησία του, όπως καταλαβαίνετε. Και δεν αυτοκτόνησε … τέτοιοι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν από τύψεις. Αν είχε τύψεις από το προηγούμενο βράδυ που την παρακολουθούσε δε θα το έκανε. Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήταν, πήγε με όπλο, ώστε σε περίπτωση που του πει όχι να την εκτελέσει», συνέχισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top