Μεταμόρφωση: Έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο με τη σύριγγα στο μπράτσο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης όταν μια 61χρονη γυναίκα πήγε στο ραντεβού που είχε κλείσει για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Η γυναίκα, αφού πήγε στην ώρα της στο ραντεβού, πέρασε στο ιατρείο, κάθισε στην καρέκλα και η νοσηλεύτρια πήγε να της κάνει το εμβόλιο.

Τη στιγμή που η νοσηλεύτρια του κέντρου έκανε στην 61χρονη γυναίκα το εμβόλιο, και λίγο πριν τραβήξει την ένεση, η ηλικιωμένη της ζήτησε να της βάλει σε ένεση ένα δικό της φάρμακο, προκειμένου να της το χορηγήσει και αυτό. Ήταν ένα σκεύασμα που όπως είπε η ίδια είχε πάρει από ομοιοπαθητικό γιατρό.

Η νοσηλεύτρια παραξενεύτηκε και της εξήγησε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο για τη διαδικασία του εμβολιασμού.

Eμβολιασμός κατά του κορωνοϊού/EUROKINISSI

Eμβολιασμός κατά του κορωνοϊού/EUROKINISSI

Tότε η 61χρονη, σηκώθηκε τσαντισμένη και έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο, με τη σύριγγα να μένει πάνω στο μπράτσο της. Στην έξοδο του εμβολιαστικού κέντρου, την περίμενε ο συζυγός της. Υπήρξε μια αναστάτωση, άρχισαν να την κυνηγούν από το κέντρο και κατάφεραν να της αφαιρέσουν τη σύριγγα. Η βελόνα όμως έμεινα καρφωμένη στο χέρι της. Η γυναίκα πρόλαβε να μπει στο αμάξι του συζύγου της και να φύγει.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο εμβολιαστικό κέντρο της Μεταμόρφωσης και κάλεσαν την Αστυνομία όπου δήλωσαν το περιστατικό.

Βέβαια, μετά από 2-3 ώρες η 61χρονη γυναίκα επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο παραδίδοντας τη σύριγγα και ζητώντας συγγνώμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εμβολιασμός της γυναίκας πραγματοποιήθηκε, ενώ δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση προς το πρόσωπο της ηλικιωμένης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top