Θρήνος στη Σπάρτη: Τροχαίο για 22χρονη που πήγαινε στον τάφο της μαμάς της

Η οικογένεια της άτυχης Σεβαστής ζητά απαντήσεις

Το ρεπορτάζ της Μαρίας Αλεβιζοπούλου για τον θάνατο της 22χρονης Σέβης από την Σπάρτη/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (23/09/21)

Βυθισμένη στο πένθος είναι η τοπική κοινωνία της Σπάρτης, από το χαμό της μόλις 22 ετών Σεβαστής μετά από τροχαίο. Η οικογένεια ζητά απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες, χάθηκε τόσο πρόωρα, το πανέμορφο κορίτσι τους. 

Κρήτη: Με ριζίτικα αποχαιρέτησαν τους δύο νέους που ξεψύχησαν στην άσφαλτο

H τραγική ειρωνεία είναι πως το τροχαίο συνέβη την ώρα που η όμορφη Σέβη κατευθυνόταν προς το νεκροταφείο, όπου είναι θαμμένη η μητέρα της. Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στην Εθνική οδό Σπάρτης-Σκάλας, όταν η μηχανή που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η Σέβη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την προανάκριση , στο δυστύχημα ενεπλάκη και δεύτερο ΙΧ. Το οδηγούσε ένας άνδρας 56 ετών , ο οποίος πέρασε πάνω από την τραυματισμένη κοπέλα. Τώρα, η οικογένεια της 22χρονης, προσπαθεί να μάθει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ζητώντας δικαίωση για το κορίτσι, που χάθηκε τόσο πρόωρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top