Κρήτη: Με ριζίτικα αποχαιρέτησαν τους δύο νέους που ξεψύχησαν στην άσφαλτο

Θλίψη στην κηδεία του 17χρονου Ματθαίου

Συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον μαθητή από την Κρήτη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Στο σημείο της τραγωδίας όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή τα δυο παλικάρια, βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας συνομίλικοί τους και αποχαιρέτησαν τους άτυχους νέους με ριζίτικα τραγούδια. 

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Νεκροί ένας 21χρονος κι ένας μαθητής

Οι γονείς και οι συμμαθητές του 17χρονου Ματθαίου είπαν το τελευταίο «αντίο» στο αγόρι που ξεψύχησε στην άσφαλτο. Κατά τραγική ειρωνεία ο άτυχος Ματθαίος είχε πάρει το όνομα του θείου του, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε πολύνεκρο τροχαίο πριν καν ο ίδιος γεννηθεί. 

Η οικογένεια του Έρντι, του οδηγού της μοιραίας μηχανής, ταξιδεύει μαζί με φίλους του άτυχου 21χρονου για τον Αυλώνα Αλβανίας. Εκεί, στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα πουν το στερνό «αντίο». 

Τους αποχαιρέτησαν με ριζίτικα τραγούδια

Με λουλούδια, αναμμένα κεριά, μάτια δακρυσμένα και ριζίτικα τραγούδια οι φίλοι των δυο νέων αποχαιρέτησαν βράδυ της Δευτέρας τα παλικάρια. 

Πήγαν στον δρόμο Πολύδροσου - Αμμουδάρας Γαζίου, εκεί όπου ο 21χρονος οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στα προστατευτικά κολονάκια και στη συνέχεια χτύπησε σε κολόνα φωτισμού. 

Σοκάρουν τα βίντεο με κόντρες στον ίδιο δρόμο

Βίντεο που δείχνουν κόντρες με μηχανές και αυτοκίνητα στο σημείο της τραγωδίας, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξοργισμένοι. 

«Φέτος στο νησί μας έχουμε 39 θανάτους, ενώ πέρυσι είχαμε 30 όλη τη χρονιά και είμαστε πολύ νωρίς ακόμα» εόπε ο κ. Λιονάκης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top