Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στο αυτοκίνητο - Τα σενάρια για το δυστύχημα

Τι είπε ο πραγματογνώμονας της οικογένειάς του Παναγιώτης Μαδιάς

Όσα είπε στο star.gr ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του Mad Clip Παναγιώτης Μαδιάς για τα ευρήματα από τον τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο του τράπερ. 

Σχεδόν 20 ημέρες έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του γνωστού Έλληνα τράπερ Mad Clip, όμως υπάρχουν ακόμα ερωτήματα για το πώς έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του.

Φουρέιρα: Ξέσπασε σε κλάματα στην σκηνή για τον Mad Clip

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο γνωστός καλλιτέχνης έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στο  Ασκληπιείο Βούλας και έπειτα στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Mad Clip

Την ίδια ώρα, ο Παναγιώτης Μαδιάς, ο ειδικός πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του τράπερ, χθες έκανε τεχνικό έλεγχο και αυτοψία στο αμάξι. Όπως δήλωσε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη, o τράπερ «δεν έτρεχε με ταχύτητα κατωτέρα των 134 χλμ».

Ανέφερε ακόμα ότι τα ευρήματα έδειξαν πως έχει τσαλακωθεί όλος ο ζωτικός χώρος της καμπίνας και ότι ακόμα και αν ο καλλιτέχνης έτρεχε με μικρότερη ταχύτητα, τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια.

Και με μικρότερη ταχύτητα να γινόταν η πρόσκρουση στην κολόνα, με 65-70 χλμ, θα ήταν τα ίδια αποτελέσματα.

Επίσης, συμπλήρωσε πως λόγω της καταστροφής του αυτοκινήτου δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν αν ο τράπερ είχε απενεργοποιήσει το αντιspeed σύστημα.

Mad Clip τροχαίο

Ό,τι απέμεινε από το πολυτελές αυτοκίνητο του Mad Clip μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Mad Clip: «Σε άριστη κατάσταση τα λάστιχα του αυτοκινήτου»

Όσον αφορά στα λάστιχα της Porsche που οδηγούσε ο τραγουδιστής, αυτά ήταν ημιαγωνιστικά, ελαστικά πίστας, τα οποία ωστόσο ήταν καινούργια, καθώς είχαν τοποθετηθεί στις 28 Δεκεμβρίου του 2020, διευκρίνησε ο πραγματογνώμονας.

Όπως είπε ο κ. Μαδιάς, ερευνάται εάν ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο όπου έγινε το τροχαίο ήταν βρεγμένος από το πότισμα των νησίδων, με αποτελεσμα τα λάστιχα του αυτοκινήτου να γλίστρησαν.

«Το αυτοκίνητο του άτυχου Mad Clip ολοκλήρωσε με επιτυχία όλο το επικίνδυνο τόξο της στροφής, μπήκε στην ευθεία και άρχισε να εκτρέπεται δεξιόστροφα. Πρώτη σκέψη μας ήταν ότι κάποιο άλλο όχημα του μπήκε κάθετα ή κάποιο ζώο. Κάποιο εμπόδιο. Όμως αυτό δεν φαίνεται στο βίντεο. Μήπως ο οδηγός στην πρώτη δεξιόστροφη εκτροπή, έκανε υπερδιόρθωση προς τα αριστερά, και από την ταχύτητα του ξέφυγε;», είπε ο πραγματογνώμων.

Mad Clip αυτοκίνητο

Αφίσες στο σημείο που σκοτώθηκε ο γνωστός τράπερ. Ndp photo

Πάντως, περισσότερο «φως» αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις του τράπερ, οι οποίες όπως ανέφερε ο κ. Μαδιάς μπορεί να καθυστερήσουν ακόμα και δύο μήνες.

Mad Clip: Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του

Το πρωί της Δευτέρας έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ.

‘Όπως ανέφερε χθες ο κ. Μαδιάς, ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή.

«Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι έναν πιο μεγάλο σταυρό, τον ζητούμενο. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top