Mad Clip: Βρέθηκε ο πανάκριβος σταυρός και το κινητό του τράπερ

18 ημέρες μετά το τροχαίο που του στοίχησε τη ζωή

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live για τον Mad Clip

Μία νέα είδηση σχετικά με τον πανάκριβο σταυρό και το κινητό του Mad Clip που εξαφανίστηκαν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που ο τραπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας

Φουρέιρα: Ξέσπασε σε κλάματα στην σκηνή για τον Mad Clip

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, βρέθηκε ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ και το κινητό του τραγουδιστή, 18 ημέρες μετά το δυστύχημα

Mad Clip

Ο Mad Clip σε νυχτερινή έξοδο το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το πρωί της Δευτέρας έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ. Εκεί ήταν κι ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει ο πατέρας του Mad Clip, κ. Παναγιώτης Μαδιάς, αλλά και ειδικοί της Τροχαίας.  

Mad Clip: H πραγματική αιτία θανάτου και οι φήμες για έμφραγμα

Όπως είπε ο  κ. Μαδιάς στο T-Live: «Ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή. Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι έναν πιο μεγάλο σταυρό, τον ζητούμενο. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει».

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για την αυτοψία στο αυτοκίνητο του Mad Clip

Στο T-live προβλήθηκαν και οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο του Mad Clip, μετά το τροχαίο. Όπως είναι ξεκάθαρο, η ζημιά στο όχημα το οποίο είχε υλικά κατασκευής που αντέχουν σε γερές προσκρούσεις, είναι αδιανόητη! 

Mad Clip: Η αλλαγή στο Instagram του λίγες μέρες μετά τον θάνατό του

Παράλληλα στην ΕΛΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων από την ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top