Ηλιούπολη: Έκαψαν το ΙΧ και τη μηχανή του αστυνομικού που εξέδιδε 19χρονη

Απανωτές εκρήξεις αναστάτωσαν την περιοχή

Εκρήξεις σημειώθηκαν στην πλατεία Καποδίστρια απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Μαύρας στην Ηλιούπολη χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να πεταχτούν στον δρόμο οι κάτοικοι της περιοχής. 

Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο και τη μηχανή του πρώην αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε μια 19χρονη κοπέλα. Ο πρώην αστυνομικός συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές. 

Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι φλόγες από τη φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης έφτασαν μέχρι τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, έξω από την οποία ήταν σταθμευμένα τα οχήματα. 

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. 

Ηλιούπολη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού

Η αστυνομία εξετάζει αν ο εμπρησμός του αυτοκινήτου και της μηχανής, συνδέονται με την υπόθεση μαστροπείας που είχε συγκλονίσει πριν από μερικούς μήνες την κοινή γνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η 19χρονη κατάφερε να «δραπετεύσει» από το κολαστήριό της και να ζητήσει βοήθεια από μια γυναίκα που δούλευε σε κοντινή καφετέρια. 

Ηλιούπολη: Αστυνομικός κρατούσε φυλακισμένη 19χρονη και την εξέδιδε

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και η 19χρονη κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα μαστροπείας από τον πρώην αστυνομικό, αλλά και ότι κακοποιούταν σεξουαλικά από τον πατέρα της. 

Και οι δύο συνελήφθησαν και ο εισαγγελέας με τον ανακριτή διέταξαν την προφυλάκισή τους.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top