Επίθεση με βιτριόλι: Ξεκινά η δίκη - Ποιοι θα βρίσκονται στην αίθουσα

Ντοκουμέντο Star: Το GPS στο όχημα της Ιωάννας 

Ξεκινά αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθεί με την κατηγορουμένη μέσα στη δικαστική αίθουσα. Η Ιωάννα, όπως δήλωσε η ίδια, θέλει να παραστεί στη δίκη και να την αντικρίσει η κατηγορούμενη στα μάτια, όπως έκανε όταν της πέταξε το οξύ.

Βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μέρα της επίθεσης στην Ιωάννα

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί. Εκτός απροόπτου, η πρώτη που θα φθάσει είναι η κατηγορουμένη. Η κλούβα θα παρκάρει στην οδό Δέγλερη και συνοδεία αστυνομικών η 36χρονη θα μπει στη δικαστική αίθουσα. Λίγη ώρα αργότερα θα φθάσει και η Ιωάννα που θα συνοδεύεται από την οικογένεια της και τους φίλους της.

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη μέρα της επίθεσης»

Στην αίθουσα θα παραστούν τρεις δικαστές, ο εισαγγελέας και τέσσερις ένορκοι. Οι δύο δικηγόροι της Ιωάννας και απέναντι τους θα καθίσουν οι δικηγόροι της κατηγορουμένης.
 
Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό μέσα στη δικαστική αίθουσα επιτρέπονται έως 15 άτομα.

επίθεση με βιτριόλι δίκη

Ξεκινά την Τετάρτη 15/9 η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Ντοκουμέντο Star: Το GPS στο όχημα της Ιωάννας 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 36χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε από τον Μάρτιο του 2019 πομπούς παρακολούθησης αυτοκινήτου.

επίθεση βιτριόλι - gps

Η κατηγορουμένη είχε σχεδιάσει σύμφωνα με τις αρχές βήμα βήμα την επίθεση. Επικοινωνούσε από καρτοκινητό τηλέφωνο με την εταιρία ταξί για να μην την εντοπίσουν από το κινητό. Σε ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, η 36χρονη αναφέρει στην εταιρία ότι δε διαθέτει κινητό τηλέφωνο: 

Δεν έχω τηλέφωνο, έχω βλάβη και θέλω ταξί για αύριο το πρωί στην Θησέως. Υπάρχει αυτή τη δυνατότητα να το προπληρώσω το πρωί; Στις 09:30; 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αισχρά μηνύματα που δέχεται η Ιωάννα στο Instagram

Λίγες ώρες πριν τη δίκη, η Ιωάννα δέχτηκε στο Instagram ένα απίστευτο μήνυμα που ανέφερε ότι εκείνη ήταν που προκάλεσε την επίθεση με το βιτριόλι.

επίθεση με βιτριόλι - μηνύματα Ιωάννα

επίθεση βιτριόλι - μηνύματα instagram Ιωάννας

Το κορίτσι που έχει ήδη μια επιβαρυμένη ψυχολογία λόγω της δίκης που ξεκινά αύριο δεν πίστευε στα μάτια του όταν διάβασε το μήνυμα και διαπίστωσε ότι έκαναν like και δυο ακόμη άτομα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top