Πλαστά πιστοποιητικά: Έτσι μπορεί να αλλάξει κάποιος το αποτέλεσμα του test

Γιατρός δείχνει στην κάμερα του Star πώς γίνεται

Πώς μπορούν να εκδώσουν πλαστό πιστοποιητικό ορισμένοι πολίτες. Γιατρός αποκάλυψε στην κάμερα του Star το κενό στο σύστημα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid tests σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Μαϊμού» πιστοποιητικά: Στο μικροσκόπιο τουλάχιστον 10 εμβολιαστικά κέντρα

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ υπάρχει κενό στο σύστημα που μπορεί να εκμεταλλευτούν όσοι θέλουν να εκδώσουν πλαστό πιστοποιητικό. 

Μεσολόγγι: Γιατρός κατηγορείται ότι έβγαλε πλαστό πιστοποιητικό νόσησης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί των δημόσιων αλλά και των ιδιωτικών νοσοκομείων που έχουν δικαίωμα συνταγογράφησης έχουν πρόσβαση στο σύστημα με ειδικό κωδικό, όπου δηλώνονται τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού. Σύμφωνα με καταγγελία, ένας γιατρός που έχει κάνει τεστ ακόμα και εάν έχει βγει αρνητικό μπορεί να το δηλώσει θετικό, αν θέλει να εξασφαλίσει πιστοποιητικό νόσησης, αποφεύγοντας έτσι τον εμβολιασμό και την αναστολή εργασίας.

Ο ίδιος ο ταμίας του ιατρικού συλλογου Αιγίου, κ. Μωρός μπροστά στην κάμερα του Star άλλαξε το δικό του τεστ από αρνητικό σε θετικό για να δείξει την διαβλητότητα του συστήματος, πώς δηλαδή μερίδα γιατρών μπορεί να εκμεταλλευτεί ή εκμεταλλεύεται ήδη αυτή την τρύπα.

πλαστό πιστοποιητικό


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top