Ρόδος: Αστυνομικός έσωσε 15χρονο από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα ξενοδοχείου

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο - Τι είπε ο ήρωας αστυνομικός

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάδωση παιδιού σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο από αστυνομικό - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα παιδί λίγο έλειψε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, αλλά ευτυχώς το διέσωσε ένας αστυνομικός που έκανε διακοπές.

Ο δημοσιογράφος του Star Βάιος Σύρρος παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού βίντεο ντοκουμέντο από τη διάσωση του παιδιού και ο ηρωικός αστυνομικός μίλησε αποκλειστικά για το περιστατικό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποτυπώνεται λεπτό προς λεπτό η απογευματινή βουτιά ενός 15χρονου στην πισίνα του ξενοδοχείου, που λίγο έλειψε να σταθεί μοιραία. Ο νεαρός έπεσε στο νερό, όταν ξαφνικά άρχισε να παλεύει απεγνωσμένα για να κρατηθεί στην επιφάνεια. Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν ήταν δραματικές. 

Ρόδος - Διάσωση ξενοδοχείο

Ο αστυνομικός Γουλιέλμος Δρακωτός, που έπεσε στην πισίνα για να σώσει το παιδί, περιέγραψε στον δημοσιογράφο του σταθμού την αγωνία που έζησαν όλοι, μέχρι ο μικρός να βγει στην επιφάνεια:

«Άξαφνα ακούω τον πατέρα να προσπαθεί να φωνάξει το παιδί, να κάνει κάποια κίνηση να έρθει κοντά του. Ο πατέρας προσπαθούσε να το βγάλει το παιδί, αλλά δεν ήξερε μπάνιο, είχε απλωμένο το χέρι προσπαθούσε να το φτάσει… αλλά το παλικάρι ήταν ήδη κάτω από το νερό. Εγώ έπεσα μέσα γιατί το παιδί βούλιαζε. Με έπιασε από το ένα χέρι, και τον άρπαξα και τον τράβηξα πάνω.» 

Όπως είπε ο αστυνομικός, η διάσωση του παιδιού ήταν ένα πραγματικό θαύμα. Ο ίδιος είναι πατέρας και παππούς ταυτόχρονα: «Τα συναισθήματα είναι τεράστια, νομίζω ότι η Παναγία μου έκανε το μεγαλύτερο θαύμα», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top