Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Έρευνα και στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο

Νοσηλεύτρια έφερε πιστοποιητικό από τον Παλαμά Καρδίτσας

Έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά και στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που χορηγούσε υγειονομική υπάλληλος στο Κέντρο Υγείας Παλαμά. Η διοίκηση του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης διεξάγει ήδη έρευνα, καθώς μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας. 

Καρδίτσα: Ομολόγησε η υπάλληλος για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Σύμφωνα με το Kozanimedia πρόκειται για νοσηλεύτρια από την Κοζάνη, ηλικίας 45-50 ετών, η οποία αρχικά δεν επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και στη συνέχεια προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, υποστηρίζοντας ότι μετέβη εκεί επειδή είχε αρκετούς γνωστούς.

Καρδίτσα: Πώς αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τους μαϊμού εμβολιασμούς

Ο διοικητής του Μαμάτσειου νοσοκομείου, Στέργιος Γκανάτσιος ανέφερε πως «ούτως ή άλλως όλα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των εργαζόμενων υπόκεινται σε εξονυχιστικό έλεγχο», ενώ ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Ντέντης, ερωτηθείς ανέφερε πως υπάρχει θέμα προς έρευνα και μόνο, χωρίς να παραθέσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εμβολιασμοί: Έρχεται ειδικός νόμος για τα «μαϊμού» πιστοποιητικά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ερευνώνται δυο, τουλάχιστον, ακόμη περιπτώσεις που, ενδεχομένως, δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες, με τη μία να αφορά σε γιατρό του Μαμάτσειου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top