Ραφήνα: Ζωγράφος βρέθηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι - Αυτοκτόνησε ο 44χρονος

Ήταν φιμωμένος με μονωτική ταινία

εκτακτο

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν, σήμερα το πρωί, κάτοικοι της οδού Νηρέως στην Ραφήνα, όταν αντίκρυσαν κρεμασμένο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας έναν άνδρα.

Ο 44χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr.

Η πολυκατοικία όπου βρέθηκε κρεμασμένος 44χρονος άνδρας- πηγή irafina

Η πολυκατοικία όπου βρέθηκε κρεμασμένος 44χρονος άνδρας- πηγή irafina

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, πρόκειται για αριστούχο απόφοιτο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, που ως Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, με τη ζωγραφική να είναι το μεγάλο του πάθος. Ο εικαστικός φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε ζητήσει ψυχολογική στήριξη.

Στο σημείο όπου βρέθηκε ο 44χρονος, πρώτα έσπευσαν αστυνομικοί και άνδρες του ΕΚΑΒ. Ειδοποιήθηκε κλειδαράς, ο οποίος παραβίασε την πόρτα ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με το irafina, ο άντρας ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, αν και τα ευρήματα προβλημάτισαν τους αστυνομικούς. Ωστόσο, τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 44χρονου δείχνουν αυτοκτονία και όχι εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top