Φίλη 17χρονης για ομαδικό βιασμό: «Με τον Νιγηριανό σίγουρα δεν το ήθελε»

Τι κατέθεσε η 16χρονη φίλη του κοριτσιού που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή

Στον εισαγγελέα ο γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό/ Φωτογραφίες: eurokinissi

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, η κατάθεση της 16χρονης φίλης του κοριτσιού που κατήγγειλε γνωστό ποδοσφαιριστή και έναν 40χρονο μάνατζερ για ομαδικό βιασμό το περασμένο Σάββατο. 

Τα δύο κορίτσια βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όταν, σύμφωνα με την 17χρονη, συνέβη το περιστατικό. 

Ομαδικός βιασμός 17χρονης: Τι υποστήριζει η κοπέλα

Η 16χρονη ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κάτι το οποίο είχε δηλώσει και η ίδια η 17χρονη εξ αρχής. 

ποδοσφαιριστής βιασμός

Η μαθήτρια λυκείου υποστήριξε πως η φίλη της δεν συναίνεσε στη σεξουαλική πράξη: «Όταν είχε συνέλθει τελείως, μου είπε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με αυτούς τους δύο, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε. Μου είπε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε». 

Υπόθεση βιασμού: Αρνείται τις κατηγορίες ο ποδοσφαιριστής

Υπενθυμίζεται πως η 17χρονη κατήγγειλε πως πρώτα την βίασε ο 40χρονος μάνατζερ από τη Νιγηρία, ενώ μετά την αποχώρησή του από το δωμάτιο, εισήλθε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος προχώρησε στην ίδια πράξη. 

Η 16χρονη δήλωσε στην Ανακρίτρια πως κάλεσε έναν φίλο της για να έρθει να τις πάρει από το σπίτι του ποδοσφαιριστή: «Εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις», προσθέτοντας πως «δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

ποδοσφαιριστής βιασμός

Η 16χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι η 17χρονη υπέβαλε μήνυση την περασμένη Κυριακή έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της. Φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ, εάν πίστευα ότι είχε βιάσει τη φίλη μου, δεν θα έβγαινα μαζί του, ούτε εκείνη μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν».

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη, ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ μέχρι αυτή την ώρα αρνείται την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούν να του αποσπάσουν χρήματα. 

Ομαδικός βιασμός: «Όλα γίνονται για τα λεφτά!» φώναξε ο ποδοσφαιριστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή, θα καταθέσουν στην ανακρίτρια μάρτυρες που έχει προτείνει ο ίδιος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top